Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internacional Zdrój WKS Wałycz
Inter 442 Tactiek falek
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 60.5
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen formidabel


6e minuut.
Darlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darlewski passt de bal in één keer door. Środziński rent richting de bal. Środziński geeft de bal voor. Ilonkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Saja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat. Ilonkowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Internacional Zdrój - WKS Wałycz 0:1

13e minuut.
Rosidis geeft een lange en hoge pass. Linka bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakopoulos begaat een overtreding. Drakopoulos krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Barreto speelt de bal door. Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea geeft een lange en hoge pass. Gailiūšis kopt de bal weg. Martonyi rent richting de bal. Kasprzycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Rosidis onderschept slim de pass. Rosidis geeft een hoge lob. Mihalcea kopt de bal weg. Martonyi is nu in balbezit. Martonyi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Martonyi is nu in balbezit. Martonyi passt de bal in één keer door. Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea geeft een hoge lob. Godebski springt en kopt de bal. Kasprzycki bokst de bal weg.

31e minuut.
Mihalcea met een sublieme pass. Barreto rent richting de bal. Barreto passt de bal in één keer door. Mihalcea geeft de bal voor. Godebski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Calero probeert naar een medespeler te passen. Gailiūšis verovert de bal door een tackle van achteren. Ledezma is nu in balbezit. Godebski onderschept slim de pass. Godebski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero passt de bal met de wreef. Mihalcea met een sublieme pass. Daar is Martonyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martonyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Internacional Zdrój - WKS Wałycz 1:1

43e minuut.
Drakopoulos is nu in balbezit. Darlewski probeert naar een medespeler te passen. Środziński is nu in balbezit. Środziński geeft een hoge lob. Ilonkowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internacional Zdrój - WKS Wałycz 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internacional Zdrój 46%, WKS Wałycz 54%.
Internacional Zdrój - WKS Wałycz 1:2

51e minuut.
Mihalcea is nu in balbezit. Mihalcea probeert naar een medespeler te passen. Martonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Martonyi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Barreto geeft een lange en hoge pass. Linka is nu in balbezit. Calero verovert de bal door een tackle van achteren. Calero geeft de bal voor. Martonyi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Barreto rent richting de bal. Barreto geeft de bal voor. Martonyi rent richting de bal. Martonyi haalt uit met een fantastische trap. Kasprzycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Internacional Zdrój - WKS Wałycz 2:2

69e minuut.
Calero rent richting de bal. Calero passt de bal met de wreef. Ledezma rent richting de bal. Godebski verovert de bal door een tackle van achteren. Godebski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhabin komt het veld opgelopen. Hagi komt het veld opgelopen. Kiełtyka komt het veld opgelopen. Bugryn komt het veld opgelopen. Linka met een snelle inworp. Darlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darlewski passt de bal zonder na te denken. Środziński rent richting de bal. Środziński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Barreto geeft de bal voor. Taillandier kopt de bal weg. Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea geeft een hoge lob. Kiełtyka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mihalcea passt de bal zonder na te denken. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto geeft de bal voor. Ledezma heeft problemen om de bal te vangen. Kiełtyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprzycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Tüfekçi is nu in balbezit. Tüfekçi met een sublieme pass. Środziński rent richting de bal. Środziński geeft de bal voor. Ilonkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internacional Zdrój 47%, WKS Wałycz 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Internacional Zdrój - WKS Wałycz 2:2