Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borsuczy Real Madryt Wilczak Bydgoszcz
Borsuk433 Tactiek flet
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 47.8
good Schieten very good
average Passen adequate
adequate Verdedigen good


9e minuut.
Korthout probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt González Aller de bal. González Aller passt de bal zonder na te denken. Abramovic rent richting de bal. Abramovic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuczy Real Madryt - Wilczak Bydgoszcz 0:1

29e minuut.
Kołpaczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Lüssem onderschept slim de pass. Lüssem geeft een lange en hoge pass. Nalepa rent richting de bal. Nalepa geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Cavallino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abramovic is nu in balbezit. Abramovic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuczy Real Madryt - Wilczak Bydgoszcz 0:2

31e minuut.
Paniagua speelt de bal door. Abramovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramovic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cañizares bereikt de bal nog maar net als eerste. Brnadić onderschept slim de pass. Brnadić speelt de bal door. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina schiet op doel. Simonyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsuczy Real Madryt 66%, Wilczak Bydgoszcz 34%.
Borsuczy Real Madryt - Wilczak Bydgoszcz 0:2

46e minuut.
Şuşoi komt het veld opgelopen. Hernández Guirao komt het veld opgelopen. Yüceşen komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Buculei met de inworp. Rašić kan de bal niet met de borst controleren. González Aller verovert de bal door een tackle van achteren. González Aller draait met de bal, schiet en ... Cavallino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuczy Real Madryt - Wilczak Bydgoszcz 0:3

70e minuut.
Pleśnar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nalepa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abramovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramovic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
González Aller bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašić bereikt de bal nog maar net als eerste. González Aller onderschept slim de pass. González Aller draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Nalepa met een sublieme pass. Cañizares is nu in balbezit. Cañizares met een sublieme pass. Abramovic rent richting de bal. Abramovic draait met de bal, schiet en ... Cavallino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsuczy Real Madryt 74%, Wilczak Bydgoszcz 26%.
Borsuczy Real Madryt - Wilczak Bydgoszcz 0:3