Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vikings Szczecin taliba
VVV Tactiek 444
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.1 gemiddelde waardering 58.5
matig Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen solide


8e minuut.
Türel bereikt de bal nog maar net als eerste. Türel met een sublieme pass. Krezović speelt de bal door. Szymkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ben Hassan rent richting de bal. Qosaj verovert de bal door een tackle van achteren. Qosaj probeert naar een medespeler te passen. Vau rent richting de bal. Vau schiet op doel. Leśniewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Vau bereikt de bal nog maar net als eerste. Vau passt de bal met de wreef. Căpraru rent richting de bal. Căpraru geeft een hoge lob. Sedef maakt een snoekduik en kopt de bal. Leśniewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Qosaj is nu in balbezit. Qosaj passt de bal met de wreef. Căpraru probeert naar een medespeler te passen. Vau bereikt de bal nog maar net als eerste. Vau haalt uit met een fantastische trap. Leśniewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - taliba 0:1

42e minuut.
Horvat rent richting de bal. Horvat passt de bal in één keer door. Szymkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz draait met de bal, schiet en ... Lemański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vikings Szczecin - taliba 1:1

43e minuut.
Dall`Ora rent richting de bal. Dall`Ora met een sublieme pass. Koern met een sublieme pass. Sedef is nu in balbezit. Sedef draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Horvat passt de bal zonder na te denken. Szymkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kolbusz. Szymkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pintar komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings Szczecin 45%, taliba 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vikings Szczecin - taliba 1:1

49e minuut.
Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski geeft een hoge lob. Kolbusz is nu in balbezit. Szymkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szymkiewicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - taliba 2:1

54e minuut.
Kolbusz speelt de bal door. Klungelig pakt Luque de bal. Bąk met een sublieme pass. Szymkiewicz rent richting de bal. Szymkiewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Tomac kopt de bal weg. Krezović is nu in balbezit. Krezović geeft een lange en hoge pass. Bąk geeft de bal voor. Gaon onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - taliba 3:1

75e minuut.
Nedeljkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski passt de bal met de wreef. Szymkiewicz rent richting de bal. Szymkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - taliba 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings Szczecin 36%, taliba 64%.
Vikings Szczecin - taliba 4:1