Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.039
  • Stadion: FC Palmo Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 28482
FC Palmo Internacional Zdrój
Palmo Tactiek Inter 442
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 19
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
49.6 gemiddelde waardering 58.2
redelijk Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Mihalcea heeft problemen om de bal te vangen. Mihalcea speelt de bal door. Godebski rent richting de bal. Godebski draait met de bal, schiet en ... Lago werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Calero met een sublieme pass. Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea geeft de bal voor. Martonyi rent richting de bal. Martonyi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Calero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihalcea rent richting de bal. Mihalcea passt de bal in één keer door. Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero geeft een hoge lob. Lago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Martonyi rent richting de bal. Soboczyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Soboczyński krijgt een gele kaart. Martonyi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Martonyi neemt de penalty, wat een uithaal! Lago probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palmo - Internacional Zdrój 0:1

21e minuut.
Klungelig pakt Calero de bal. Mihalcea probeert naar een medespeler te passen. Martonyi rent richting de bal. Martonyi schiet op doel. Lago maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palmo - Internacional Zdrój 0:2

23e minuut.
Barreto kopt de bal weg. Martonyi is nu in balbezit. Martonyi speelt de bal door. Godebski is nu in balbezit. Godebski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Barreto passt de bal zonder na te denken. Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero met een sublieme pass. Godebski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godebski haalt uit met een fantastische trap. Lago bokst de bal weg. Martonyi is nu in balbezit. Martonyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palmo - Internacional Zdrój 0:3

28e minuut.
Missał rent richting de bal. Mihalcea geeft een hoge lob. Martonyi is nu in balbezit. Martonyi draait met de bal, schiet en ... Lago probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palmo - Internacional Zdrój 0:4

32e minuut.
Martonyi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Godebski de bal. Soboczyński is nu in balbezit. Martonyi onderschept slim de pass. Martonyi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Barreto rent richting de bal. Barreto passt de bal in één keer door. Martonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Martonyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palmo - Internacional Zdrój 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palmo 63%, Internacional Zdrój 37%.
FC Palmo - Internacional Zdrój 0:5

48e minuut.
Pędzich probeert naar een medespeler te passen. Barreto rent richting de bal. Daar is Barreto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreto geeft een hoge lob. Martonyi maakt een snoekduik en kopt de bal. Lago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Rosidis kopt de bal weg. Daar is Jenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihalcea speelt de bal door. Godebski is nu in balbezit. Godebski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Barreto met een sublieme pass. Martonyi is nu in balbezit. Martonyi probeert naar een medespeler te passen. Godebski rent richting de bal. Godebski schiet op doel. Lago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Stępień passt de bal in één keer door. Potoczak is nu in balbezit. Pędzich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pędzich krijgt een gele kaart. Potoczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Plevák neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Klungelig pakt Calero de bal. Calero speelt de bal door. Martonyi rent richting de bal. Martonyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palmo - Internacional Zdrój 0:6

73e minuut.
Inworp. Bugryn komt het veld opgelopen. Zhabin komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiełtyka komt het veld opgelopen. Hagi komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Missał passt de bal zonder na te denken. Pazderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Missał begaat een overtreding. Missał krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Missał passt de bal in één keer door. Daar is Barreto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stępień maakt een afschuwelijke overtreding. Barreto moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Barreto kan niet meer verder spelen. Zapotoczny komt het veld opgelopen. Mihalcea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Martonyi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Mihalcea verovert de bal door een tackle van achteren. Mihalcea geeft een hoge lob. Kiełtyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełtyka haalt uit met een fantastische trap. Lago maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Martonyi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palmo - Internacional Zdrój 0:7

88e minuut.
Inworp. Potoczak met de inworp. Plevák geeft een lange en hoge pass. Pazderski controleert de bal met de borst. Pazderski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palmo 62%, Internacional Zdrój 38%.
FC Palmo - Internacional Zdrój 0:7