Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.039
  • Stadion: Żbiki Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5120
Żbiki2008 Borsuczy Real Madryt
nsob3 Tactiek Borsuk433
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.1 gemiddelde waardering 44.2
very good Schieten good
good Passen good
very good Verdedigen good


9e minuut.
Mieder rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tobal. Mieder is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grozdanić met een snel genomen vrije trap. Kubitschek is nu in balbezit. Kubitschek schiet op doel. Cavallino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Grozdanić heeft problemen om de bal te vangen. Grozdanić passt de bal in één keer door. Ciobănescu rent richting de bal. Kubitschek verovert de bal door een tackle van achteren. Kubitschek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Szendrei kopt de bal weg. Carpano heeft problemen om de bal te vangen. Grozdanić speelt de bal door. Akalin is nu in balbezit. Akalin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Szendrei geeft een lange en hoge pass. Kubitschek kopt de bal weg. Ciobănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieder onderschept slim de pass. Mieder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Kargaja de bal. Mieder rent richting de bal. Kubitschek is nu in balbezit. Kubitschek schiet op doel. Cavallino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żbiki2008 - Borsuczy Real Madryt 1:0

26e minuut.
Mieder verovert de bal door een tackle van achteren. Tobal bereikt de bal nog maar net als eerste. Akalin probeert naar een medespeler te passen. Kołpaczyński rent richting de bal. Kołpaczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gorączko is nu in balbezit. Grozdanić verovert de bal door een tackle van achteren. Grozdanić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kubitschek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubitschek schiet op doel. Cavallino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Rašić geeft een lange en hoge pass. Fernández rent richting de bal. Fernández passt de bal in één keer door. Kubitschek is nu in balbezit. Kubitschek haalt uit met een fantastische trap. Cavallino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Akalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobal is nu in balbezit. Akalin onderschept slim de pass. Akalin geeft de bal voor. Kubitschek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żbiki2008 35%, Borsuczy Real Madryt 65%.
Żbiki2008 - Borsuczy Real Madryt 1:0

46e minuut.
Yüceşen komt het veld opgelopen. Żwirek komt het veld opgelopen. Elvira komt het veld opgelopen. Hernández Guirao komt het veld opgelopen. Şuşoi komt het veld opgelopen. McArthur komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Grozdanić kopt de bal weg. Kubitschek is nu in balbezit. Kargaja maakt een afschuwelijke overtreding. Kargaja krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Gorączko passt de bal zonder na te denken. Elvira bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvira passt de bal met de wreef. Mieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieder haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Brutsaert is nu in balbezit. Grozdanić onderschept slim de pass. Grozdanić geeft een lange en hoge pass. Kubitschek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubitschek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żbiki2008 - Borsuczy Real Madryt 2:0

60e minuut.
Şuşoi is nu in balbezit. Żwirek verovert de bal door een tackle van achteren. Żwirek geeft een hoge lob. Kubitschek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubitschek haalt uit met een fantastische trap. Cavallino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kargaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kargaja passt de bal met de wreef. Yüceşen is nu in balbezit. Hernández Guirao rent richting de bal. Hernández Guirao draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kargaja is nu in balbezit. Kubitschek onderschept slim de pass. Kubitschek passt de bal zonder na te denken. Mieder rent richting de bal. Mieder schiet op doel. Cavallino bokst de bal weg.

72e minuut.
Yüceşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández Guirao bereikt de bal nog maar net als eerste. Yüceşen rent richting de bal. Yüceşen schiet op doel. McArthur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żbiki2008 - Borsuczy Real Madryt 2:1

74e minuut.
Elvira passt de bal met de wreef. Rozas geeft de bal voor. Gorączko probeert de bal aan de voet te houden. Mieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Grozdanić verovert de bal door een tackle van achteren. Grozdanić passt de bal met de wreef. Rašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubitschek onderschept slim de pass. Kubitschek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Mieder onderschept slim de pass. Ciobănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieder begaat een overtreding. Mieder krijgt een gele kaart. Ciobănescu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ciobănescu kan niet meer verder spelen. Nizio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żbiki2008 34%, Borsuczy Real Madryt 66%.
Żbiki2008 - Borsuczy Real Madryt 2:1