Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wilczak Bydgoszcz FC Glovas
flet Tactiek styczen21
52% Balbezit 48%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 51.4
solide Schieten solide
redelijk Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Zličić rent richting de bal. Zličić met een sublieme pass. Zəngilanlı probeert naar een medespeler te passen. Nəsirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirov draait met de bal, schiet en ... Simonyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Koplárovics is nu in balbezit. Koplárovics passt de bal met de wreef. Terzaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirov verovert de bal door een tackle van achteren. Nəsirov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Koplárovics geeft de bal voor. Zəngilanlı is nu in balbezit. Zəngilanlı passt de bal in één keer door. Nəsirov is nu in balbezit. Nəsirov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Jurcic speelt de bal door. Zəngilanlı rent richting de bal. Zəngilanlı geeft een hoge lob. Daar is Carnasoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zličić verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sztandera zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zəngilanlı is nu in balbezit. Zəngilanlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilczak Bydgoszcz - FC Glovas 0:1

26e minuut.
Inworp. Pinilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sztandera geeft een lange en hoge pass. Nəsirov heeft problemen om de bal te vangen. Nəsirov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Pinilla rent richting de bal. Pinilla met een sublieme pass. Nəsirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Koplárovics is nu in balbezit. Koplárovics geeft een hoge lob. Abramovic rent richting de bal. Abramovic haalt uit met een fantastische trap. Michniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wilczak Bydgoszcz - FC Glovas 1:1

39e minuut.
Koplárovics verovert de bal door een tackle van achteren. Koplárovics met een sublieme pass. Nəsirov rent richting de bal. Zəngilanlı is nu in balbezit. Zəngilanlı draait met de bal, schiet en ... Simonyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Probocskai speelt de bal door. Pinilla rent richting de bal. Pinilla met een sublieme pass. Nəsirov rent richting de bal. Nəsirov schiet op doel. Simonyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilczak Bydgoszcz 64%, FC Glovas 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wilczak Bydgoszcz - FC Glovas 1:1

48e minuut.
Korthout rent richting de bal. Sztandera verovert de bal door een tackle van achteren. Sztandera geeft de bal voor. Zličić rent richting de bal. Zličić schiet op doel. Simonyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nəsirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wilczak Bydgoszcz - FC Glovas 1:2

55e minuut.
Lüssem is nu in balbezit. Zličić onderschept slim de pass. Nəsirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirov draait met de bal, schiet en ... Simonyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilczak Bydgoszcz - FC Glovas 1:3

56e minuut.
Sztandera is nu in balbezit. Sztandera geeft een hoge lob. Terzaghi probeert de bal aan de voet te houden. Zəngilanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zəngilanlı schiet op doel. Simonyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Sztandera probeert de bal aan de voet te houden. Zličić rent richting de bal. Zličić speelt de bal door. Nəsirov is nu in balbezit. Nəsirov haalt uit met een fantastische trap. Simonyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Simonyi speelt de bal door. Pinilla kopt de bal weg. Zəngilanlı is nu in balbezit. Zəngilanlı passt de bal zonder na te denken. Nəsirov is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Zəngilanlı rent richting de bal. Terzaghi onderschept slim de pass. Nəsirov onderschept slim de pass. Nəsirov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilczak Bydgoszcz - FC Glovas 1:4

88e minuut.
Słowikowski kan de bal niet met de borst controleren. Sztandera met een sublieme pass. Abramovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramovic schiet op doel. Michniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilczak Bydgoszcz 62%, FC Glovas 38%.
Wilczak Bydgoszcz - FC Glovas 1:4