Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.039
  • Stadion: minec Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 30138
minec REAL UNITED
442 Tactiek home
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.9 gemiddelde waardering 55.8
goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Nikakis is nu in balbezit. Verville verovert de bal door een tackle van achteren. Verville passt de bal in één keer door. Gozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozo schiet op doel. Nolan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maltež onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Petlarov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Maltež rent richting de bal. Verville verovert de bal door een tackle van achteren. Verville schiet op doel. Nolan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
García Bermejo passt de bal zonder na te denken. Gonzalez bereikt de bal nog maar net als eerste. Verville verovert de bal door een tackle van achteren. Verville draait met de bal, schiet en ... Nolan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
minec - REAL UNITED 0:1

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nolan trapt de bal weg. Matusek kopt de bal weg. Verville rent richting de bal. Verville draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Śledź speelt de bal door. Manco is nu in balbezit. Manco passt de bal in één keer door. Koncz rent richting de bal. Koncz draait met de bal, schiet en ... Prinz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Verville probeert de bal met de borst te controleren. Verville met een sublieme pass. Mełgieś probeert naar een medespeler te passen. Gozo is nu in balbezit. Gozo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Manco speelt de bal door. Chancentod rent richting de bal. Chancentod geeft een hoge lob. Verville rent richting de bal. Verville draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kyriakoudis is nu in balbezit. Kyriakoudis geeft een lange en hoge pass. Manco bereikt de bal nog maar net als eerste. Manco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
minec - REAL UNITED 1:1

39e minuut.
Maier bereikt de bal nog maar net als eerste. Maier geeft de bal voor. Verville kopt de bal weg. Gozo is nu in balbezit. Gozo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: minec 53%, REAL UNITED 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
minec - REAL UNITED 1:1

46e minuut.
García Bermejo passt de bal met de wreef. Andraszak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koncz. Koncz krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Verville draait met de bal, schiet en ... Nolan met een sublieme pass. Lineker rent richting de bal. Lineker passt de bal zonder na te denken. Manco geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Verville onderschept slim de pass. Mełgieś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mełgieś speelt de bal door. Gozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Simplício komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Chrabąszcz rent richting de bal. Chrabąszcz geeft een hoge lob. Simplício bereikt de bal nog maar net als eerste. Simplício draait met de bal, schiet en ... Nolan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Pacio komt het veld opgelopen. Szczerbaniuk komt het veld opgelopen. Gawrysiak komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Maltež passt de bal zonder na te denken. Chancentod onderschept slim de pass. Koncz is nu in balbezit. Koncz schiet op doel. Prinz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
minec - REAL UNITED 2:1

74e minuut.
Gawrysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Gawrysiak geeft een lange en hoge pass. Maltež kopt de bal weg. Gozo rent richting de bal. Gozo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Maier speelt de bal door. Matusek rent richting de bal. Matusek probeert naar een medespeler te passen. Gozo rent richting de bal. Gozo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pärnik geeft een hoge lob. Pacio kopt de bal weg. Nikakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Simplício onderschept slim de pass. Simplício schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Maier passt de bal met de wreef. Śledź rent richting de bal. García Bermejo verovert de bal door een tackle van achteren. Simplício bereikt de bal nog maar net als eerste. Simplício schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: minec 51%, REAL UNITED 49%.
minec - REAL UNITED 2:1