Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.040
  • Stadion: WIPery Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 23964
WIPery FC Oława
koleBka Tactiek a2p4o4
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 10
60 gemiddelde waardering 61
very good Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


9e minuut.
Moss maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hangiel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moss. Moss krijgt een gele kaart.

11e minuut.
von Haller bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei verovert de bal door een tackle van achteren. Hangiel rent richting de bal. Hangiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIPery - FC Oława 0:1

27e minuut.
Dules met een sublieme pass. Hangiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hangiel geeft de bal voor. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
André met de inworp. von Haller is nu in balbezit. von Haller passt de bal met de wreef. Hangiel rent richting de bal. Hangiel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIPery 51%, FC Oława 49%.
WIPery - FC Oława 0:1

52e minuut.
Boruciński kopt de bal weg. Widerski heeft problemen om de bal te vangen. Belfour begaat een overtreding. Belfour krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Anyż met een sublieme pass. Tyrajski rent richting de bal. Tyrajski met een sublieme pass. Romić rent richting de bal. Romić haalt uit met een fantastische trap. Tytoń bokst de bal weg. Orte rent richting de bal. Orte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tyrajski neemt de hoekschop. Orte krijgt zijn hoofd ertegen. Tytoń bokst de bal weg. Dules kopt de bal weg. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boruciński krijgt een gele kaart.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tyrajski stond buitenspel. Klingier neemt vlug de vrije trap. Hangiel is nu in balbezit. Hangiel draait met de bal, schiet en ... Anyż werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIPery - FC Oława 0:2

71e minuut.
Klungelig pakt Głogowski de bal. Głogowski passt de bal met de wreef. Orte is nu in balbezit. Orte draait met de bal, schiet en ... Belfour probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Nobel geeft een hoge lob. Głogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Głogowski geeft een hoge lob. Romić maakt een snoekduik en kopt de bal. Tytoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Orte verovert de bal door een tackle van achteren. Głogowski is nu in balbezit. Głogowski met een sublieme pass. Romić is nu in balbezit. Romić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Apreotesei probeert naar een medespeler te passen. Romić is nu in balbezit. Romić passt de bal zonder na te denken. Głogowski rent richting de bal. Głogowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIPery - FC Oława 1:2

87e minuut.
Moss geeft de bal voor. Buitenspel voor Tyrajski. Goede buitenspelval van de verdediging. Klingier neemt vlug de vrije trap. Filipiak is nu in balbezit. Filipiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klingier kopt de bal weg. Daar is Hangiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moss. Hangiel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hangiel kan niet meer verder spelen. Stręt komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIPery 37%, FC Oława 63%.
WIPery - FC Oława 1:2