Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.040
  • Stadion: Chamówek Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 25513
Chamówek KS Mario Kobylanka
bubu Tactiek Super Mario Bros
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
62.5 gemiddelde waardering 58.3
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Kapitan geeft de bal voor. Badache kopt de bal weg. Nacsa heeft problemen om de bal te vangen. Ignatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignatov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Riedewald passt de bal met de wreef. Nariño probeert de bal aan de voet te houden. bin Al Rasibi is nu in balbezit. bin Al Rasibi haalt uit met een fantastische trap. Halmosi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - KS Mario Kobylanka 1:0

10e minuut.
Berhalter is nu in balbezit. Chipra onderschept slim de pass. Badache verovert de bal door een tackle van achteren. Badache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chamówek - KS Mario Kobylanka 1:1

13e minuut.
Nacsa onderschept slim de pass. Ignatov is nu in balbezit. Nacsa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ignatov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Badache kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Badache rent richting de bal. Badache passt de bal in één keer door. Berhalter is nu in balbezit. Berhalter draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Nariño verovert de bal door een tackle van achteren. Nariño geeft een hoge lob. Nacsa heeft problemen om de bal te vangen. Ignatov rent richting de bal. Ignatov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mrad passt de bal zonder na te denken. Mattos is nu in balbezit. Mattos passt de bal met de wreef. Bříza is nu in balbezit. Bříza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ignatov rent richting de bal. Ignatov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Badache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - KS Mario Kobylanka 1:2

28e minuut.
Mattos passt de bal zonder na te denken. Mrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrad passt de bal zonder na te denken. bin Al Rasibi rent richting de bal. bin Al Rasibi schiet op doel. Halmosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Colina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abutalıbov komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Nariño met een sublieme pass. Mrad is nu in balbezit. Met opzet legt San Román zijn tegenspeler op de grond. San Román krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamówek 57%, KS Mario Kobylanka 43%.
Chamówek - KS Mario Kobylanka 1:2

62e minuut.
Riedewald kopt de bal weg. Klungelig pakt Mattos de bal. Kapitan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ignatov de bal. Ignatov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Drovandi met een sublieme pass. Mattos rent richting de bal. Mattos geeft de bal voor. bin Al Rasibi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chamówek - KS Mario Kobylanka 2:2

66e minuut.
Fama komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Drovandi passt de bal met de wreef. Fama bereikt de bal nog maar net als eerste. Fama passt de bal met de wreef. bin Al Rasibi rent richting de bal. bin Al Rasibi haalt uit met een fantastische trap. Halmosi bokst de bal weg.

83e minuut.
Abutalıbov met een snelle inworp. Daar is Kalinowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalinowski geeft een lange en hoge pass. Ignatov is nu in balbezit. Ignatov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kalinowski met de inworp. Colacelli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Badache. Badache krijgt een gele kaart. Colacelli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

87e minuut.
Riedewald onderschept slim de pass. Riedewald speelt de bal door. Profiş rent richting de bal. Profiş geeft de bal voor. Ignatov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Nacsa kopt de bal weg. Daar is Kalinowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalinowski probeert naar een medespeler te passen. Berhalter rent richting de bal. Berhalter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Fama kopt de bal weg. Colacelli is nu in balbezit. Kalinowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colacelli moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Colacelli kan niet meer verder spelen. Sichieri komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamówek 50%, KS Mario Kobylanka 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chamówek - KS Mario Kobylanka 2:2