Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.040
  • Stadion: namaxa Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 5346
namaxa CSKA Mielec
433v1 Tactiek Drapała 4132
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
53.8 gemiddelde waardering 56.2
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Rumangun kan de bal niet met de borst controleren. Sawko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawko passt de bal zonder na te denken. Merkiewski rent richting de bal. Merkiewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Sawko geeft een lange en hoge pass. Mero met een sublieme pass. Sawko kopt de bal weg. Klungelig pakt Merkiewski de bal. Merkiewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pyrzanowski passt de bal zonder na te denken. Merkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkiewski onderschept slim de pass. Merkiewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Patyczek geeft een hoge lob. Lagosteira rent richting de bal. Merkiewski maakt een afschuwelijke overtreding. Merkiewski krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Bugáň kopt de bal weg. Cengiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Janicki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cengiz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bugáň kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Sawko rent richting de bal. Sawko passt de bal met de wreef. Casillas Fernández is nu in balbezit. Casillas Fernández draait met de bal, schiet en ... Mero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
namaxa - CSKA Mielec 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: namaxa 60%, CSKA Mielec 40%.
namaxa - CSKA Mielec 0:1

46e minuut.
Kielec geeft een lange en hoge pass. Casillas Fernández kopt de bal weg. Lagosteira geeft een lange en hoge pass. Cengiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cengiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Bagietas passt de bal in één keer door. Sawko met een sublieme pass. Pyrzanowski is nu in balbezit. Pyrzanowski geeft een hoge lob. Casillas Fernández maakt een snoekduik en kopt de bal. Mero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Pyrzanowski kopt de bal weg. Sawko bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrettoni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Berrettoni krijgt een gele kaart. Sawko wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sawko kan niet meer verder spelen. Lenk komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Pyrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrzanowski speelt de bal door. Rumangun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk haalt uit met een fantastische trap. Mero bokst de bal weg.

67e minuut.
Inworp. Rychlik komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Inworp. Dziewicki komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Rychlik met een sublieme pass. Patyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyczek geeft een hoge lob. Pyrzanowski geeft een hoge lob. Rychlik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
namaxa - CSKA Mielec 0:2

84e minuut.
Skrobot komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Patyczek geeft een hoge lob. Vărsatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Merkiewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
namaxa - CSKA Mielec 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: namaxa 63%, CSKA Mielec 37%.
namaxa - CSKA Mielec 0:3