Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BARCELOMA Tajfun Waligruchy
4-5-1 DRAGON Tactiek 442
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 58.1
adequate Schieten excellent
average Passen very good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Kryszak met een sublieme pass. Ţugulea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Durec. Durec krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Kryszak is nu in balbezit. Kryszak geeft een hoge lob. Kaşif rent richting de bal. Kaşif haalt uit met een fantastische trap. Paal!

22e minuut.
Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea passt de bal in één keer door. Kaşif bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaşif haalt uit met een fantastische trap. Tsatoumas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Vasilescu geeft een hoge lob. Służewski kopt de bal weg. Błażejewski rent richting de bal. Błażejewski geeft een lange en hoge pass. Kaşif maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Błażejewski neemt de hoekschop. Ţugulea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELOMA - Tajfun Waligruchy 0:1

30e minuut.
Başaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Başaran geeft een lange en hoge pass. Ţugulea geeft een hoge lob. Kaşif maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELOMA - Tajfun Waligruchy 0:2

31e minuut.
Reinoso geeft de bal voor. Błażejewski is nu in balbezit. Błażejewski speelt de bal door. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELOMA - Tajfun Waligruchy 0:3

34e minuut.
Cruz met een sublieme pass. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jänisch. Jänisch krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Kendzia rent richting de bal. Ebbers verovert de bal door een tackle van achteren. Ebbers probeert naar een medespeler te passen. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea passt de bal met de wreef. Tsatoumas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Ebbers onderschept slim de pass. Ebbers probeert naar een medespeler te passen. Kryszak met een sublieme pass. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARCELOMA 64%, Tajfun Waligruchy 36%.
FC BARCELOMA - Tajfun Waligruchy 0:3

46e minuut.
Kendzia onderschept slim de pass. Kryszak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kendzia. Kendzia krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Klungelig pakt Stepanov de bal. Stepanov passt de bal zonder na te denken. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea draait met de bal, schiet en ... Tsatoumas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammer begaat een overtreding. Kryszak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Comaniciu komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Kryszak is nu in balbezit. Kryszak passt de bal zonder na te denken. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap. Tsatoumas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELOMA - Tajfun Waligruchy 0:4

59e minuut.
Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszak passt de bal met de wreef. Błażejewski probeert naar een medespeler te passen. Kaşif is nu in balbezit. Kaşif schiet op doel. Tsatoumas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELOMA - Tajfun Waligruchy 0:5

62e minuut.
Błażejewski passt de bal in één keer door. Cruz geeft een hoge lob. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu draait met de bal, schiet en ... Tsatoumas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELOMA - Tajfun Waligruchy 0:6

64e minuut.
Stepanov passt de bal zonder na te denken. Błażejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Błażejewski geeft een lange en hoge pass. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kaşif bereikt de bal nog maar net als eerste. Başaran verovert de bal door een tackle van achteren. Başaran geeft de bal voor. Stepanov geeft de bal voor. Comaniciu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Başaran heeft problemen om de bal te vangen. Tsatoumas met een sublieme pass. Stepanov met een sublieme pass. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap. Tsatoumas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Inglês speelt de bal door. Klungelig pakt Vasilescu de bal. Kaşif rent richting de bal. Kaşif haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELOMA - Tajfun Waligruchy 0:7

69e minuut.
Durec probeert naar een medespeler te passen. Jänisch rent richting de bal. Jänisch passt de bal zonder na te denken. Kaşif is nu in balbezit. Kaşif draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Jänisch geeft de bal voor. Kryszak is nu in balbezit. Kryszak passt de bal in één keer door. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Błażejewski passt de bal met de wreef. Cruz speelt de bal door. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELOMA - Tajfun Waligruchy 0:8

78e minuut.
Durec met een sublieme pass. Kendzia is nu in balbezit. Kendzia passt de bal zonder na te denken. Ondračka rent richting de bal. Ondračka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Jänisch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cruz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kaşif, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaşif draait met de bal, schiet en ... Tsatoumas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELOMA - Tajfun Waligruchy 0:9

86e minuut.
Cruz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Błażejewski is nu in balbezit. Błażejewski speelt de bal door. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tsatoumas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARCELOMA 73%, Tajfun Waligruchy 27%.
FC BARCELOMA - Tajfun Waligruchy 0:9