Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.040
  • Stadion: RKS TUDOR Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 18608
RKS TUDOR KS ZOPOCIE DW
!343! Tactiek 7+1
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
50.8 gemiddelde waardering 54.5
solid Schieten very good
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Tokarczyk speelt de bal door. Klungelig pakt Muntean de bal. Tascău verovert de bal door een tackle van achteren. Tascău geeft de bal voor. Bot rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bot controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Galvalisi neemt vlug de vrije trap. Brzęczek is nu in balbezit. Słowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiński draait met de bal, schiet en ... Tomczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tokarczyk passt de bal met de wreef. Daar is Indrist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Indrist passt de bal met de wreef. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Kasprzycki rent richting de bal. Kasprzycki passt de bal met de wreef. Maltepeli rent richting de bal. Kasprzycki onderschept slim de pass. Kasprzycki geeft een lange en hoge pass. Najdecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Tascău rent richting de bal. Tascău passt de bal met de wreef. Indrist probeert naar een medespeler te passen. Gușea is nu in balbezit. Gușea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Muntean verovert de bal door een tackle van achteren. Brzęczek rent richting de bal. Brzęczek met een sublieme pass. Słowiński is nu in balbezit. Słowiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Özçelik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kasprzycki met de inworp. Bot rent richting de bal. Bot schiet op doel. Najdecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Pakuła kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Indrist zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gușea rent richting de bal. Gușea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Łobodzki verovert de bal door een tackle van achteren. Łobodzki probeert naar een medespeler te passen. Bot is nu in balbezit. Bot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS TUDOR - KS ZOPOCIE DW 0:1

40e minuut.
Słowiński kopt de bal weg. Tascău rent richting de bal. Tascău passt de bal in één keer door. Gușea rent richting de bal. Gușea haalt uit met een fantastische trap. Najdecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gușea is nu in balbezit. Gușea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea passt de bal zonder na te denken. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bot verovert de bal door een tackle van achteren. Bot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS TUDOR - KS ZOPOCIE DW 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS TUDOR 59%, KS ZOPOCIE DW 41%.
RKS TUDOR - KS ZOPOCIE DW 0:2

46e minuut.
Tascău is nu in balbezit. Tascău geeft een hoge lob. Bot rent richting de bal. Bot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS TUDOR - KS ZOPOCIE DW 0:3

49e minuut.
Indrist geeft een lange en hoge pass. Bot kopt de bal weg. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea haalt uit met een fantastische trap. Najdecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS TUDOR - KS ZOPOCIE DW 0:4

57e minuut.
Tascău verovert de bal door een tackle van achteren. Tascău geeft de bal voor. Gușea rent richting de bal. Gușea draait met de bal, schiet en ... Najdecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Tokarczyk geeft de bal voor. Inworp. Faigl met de inworp. Słowiński rent richting de bal. Słowiński haalt uit met een fantastische trap. Paal!

67e minuut.
Pakuła geeft de bal voor. Gmitrzak kopt de bal weg. Maltepeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltepeli geeft de bal voor. Brzęczek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS TUDOR - KS ZOPOCIE DW 1:4

74e minuut.
Indrist probeert naar een medespeler te passen. Gușea is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Indrist zal de hoekschop nemen. Bot maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Maltepeli met de inworp. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl probeert naar een medespeler te passen. Schaff is nu in balbezit. Schaff draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Łobodzki passt de bal zonder na te denken. Indrist bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrist met een sublieme pass. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gruszczyński geeft een hoge lob. Kasprzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltepeli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maltepeli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS TUDOR 54%, KS ZOPOCIE DW 46%.
RKS TUDOR - KS ZOPOCIE DW 1:4