Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Mario Kobylanka FC Oława
Super Mario Bros Tactiek a2p4o4
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 8
59.1 gemiddelde waardering 59.3
excellent Schieten formidable
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Gałuszka is nu in balbezit. San Román begaat een overtreding. Gałuszka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. André komt bij de bal en schiet. Halmosi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mario Kobylanka - FC Oława 0:1

10e minuut.
Effhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. von Haller verovert de bal door een tackle van achteren. von Haller probeert naar een medespeler te passen. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka draait met de bal, schiet en ... Halmosi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mario Kobylanka - FC Oława 0:2

15e minuut.
Ignatov passt de bal in één keer door. Badache bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingier begaat een overtreding. Klingier krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kalinowski passt de bal met de wreef. Berhalter is nu in balbezit. Badache is nu in balbezit. Badache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mario Kobylanka - FC Oława 1:2

19e minuut.
Effhauser passt de bal zonder na te denken. Badache bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berhalter rent richting de bal. Berhalter schiet op doel. Tytoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Mario Kobylanka - FC Oława 2:2

28e minuut.
Riedewald passt de bal in één keer door. Profiş rent richting de bal. Profiş passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Badache de bal. Badache haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Badache rent richting de bal. Lo-Wang onderschept slim de pass. Tytoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignatov onderschept slim de pass. Ignatov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mario Kobylanka - FC Oława 3:2

38e minuut.
Dules kopt de bal weg. Nariño probeert de bal aan de voet te houden. San Román is nu in balbezit. Gałuszka verovert de bal door een tackle van achteren. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. Halmosi bokst de bal weg.

44e minuut.
von Haller geeft een hoge lob. Dules kopt de bal weg. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Mario Kobylanka - FC Oława 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mario Kobylanka 53%, FC Oława 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Mario Kobylanka - FC Oława 3:3

53e minuut.
Ignatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş is nu in balbezit. Profiş passt de bal in één keer door. Ignatov rent richting de bal. Ignatov schiet op doel. Tytoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Gałuszka controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Effhauser maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Berhalter rent richting de bal. Berhalter draait met de bal, schiet en ... Tytoń probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

62e minuut.
Wolanik rent richting de bal. Kalinowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kalinowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Badache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badache schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
San Román kopt de bal weg. Buitenspel voor Berhalter. Goede buitenspelval van de verdediging. Stąporski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak schiet op doel. Halmosi bokst de bal weg. Gałuszka is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mario Kobylanka - FC Oława 3:4

75e minuut.
Nariño rent richting de bal. Nariño geeft de bal voor. André rent richting de bal. André haalt uit met een fantastische trap. Halmosi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Nariño is nu in balbezit. Nariño geeft een lange en hoge pass. Lo-Wang geeft de bal voor. Gałuszka is nu in balbezit. Gałuszka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Filipiak rent richting de bal. Filipiak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mario Kobylanka - FC Oława 3:5

80e minuut.
Kapitan met een sublieme pass. Profiş rent richting de bal. Badache rent richting de bal. Badache draait met de bal, schiet en ... Tytoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mario Kobylanka - FC Oława 4:5

84e minuut.
Berhalter bereikt de bal nog maar net als eerste. Badache is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stąporski. Stąporski krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Profiş passt de bal in één keer door. Badache is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lo-Wang. Lo-Wang krijgt een gele kaart. Badache is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Profiş neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mario Kobylanka 56%, FC Oława 44%.
KS Mario Kobylanka - FC Oława 4:5