Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.040
  • Stadion: FC Oława Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 41498
FC Oława KS Mario Kobylanka
a2p4o4 Tactiek Super Mario Bros
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 4
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 5
59.3 gemiddelde waardering 58.1
formidable Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen formidable


4e minuut.
Belfour kopt de bal weg. von Haller rent richting de bal. Colina begaat een overtreding. Colina krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Berhalter bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş rent richting de bal. Brzóska maakt een afschuwelijke overtreding. Brzóska krijgt een gele kaart. Profiş raakt geblesseerd tijdens het duel. Ignatov komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Hangiel heeft problemen om de bal te vangen. Profiş is nu in balbezit. Hangiel verovert de bal door een tackle van achteren. Hangiel geeft een hoge lob. Dymkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Hangiel probeert naar een medespeler te passen. Dymkowski is nu in balbezit. Dules rent richting de bal. Dules draait met de bal, schiet en ... Halmosi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - KS Mario Kobylanka 1:0

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Hangiel de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Badache stond buitenspel. Lo-Wang maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dules is nu in balbezit. Dules draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
von Haller bereikt de bal nog maar net als eerste. von Haller speelt de bal door. Dules is nu in balbezit. Dymkowski rent richting de bal. Dymkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Profiş passt de bal in één keer door. Effhauser rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van André. André krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oława 40%, KS Mario Kobylanka 60%.
FC Oława - KS Mario Kobylanka 1:0

48e minuut.
Nariño onderschept slim de pass. Effhauser is nu in balbezit. Effhauser speelt de bal door. Badache rent richting de bal. Badache geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tytoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ignatov rent richting de bal. Ignatov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Oława - KS Mario Kobylanka 1:1

52e minuut.
Kapitan geeft een hoge lob. Belfour bereikt de bal nog maar net als eerste. Badache verovert de bal door een tackle van achteren. Badache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - KS Mario Kobylanka 1:2

63e minuut.
Dymkowski is nu in balbezit. San Román onderschept slim de pass. von Haller probeert naar een medespeler te passen. Filipiak is nu in balbezit. Filipiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Badache rent richting de bal. Badache passt de bal met de wreef. Ignatov rent richting de bal. Ignatov draait met de bal, schiet en ... Tytoń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - KS Mario Kobylanka 1:3

67e minuut.
Dymkowski probeert de bal aan de voet te houden. André speelt de bal door. Filipiak is nu in balbezit. Filipiak draait met de bal, schiet en ... Halmosi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Belfour probeert naar een medespeler te passen. von Haller bereikt de bal nog maar net als eerste. von Haller probeert naar een medespeler te passen. Filipiak rent richting de bal. Filipiak draait met de bal, schiet en ... Halmosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Brzóska rent richting de bal. Brzóska geeft een lange en hoge pass. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan geeft een hoge lob. Badache is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - KS Mario Kobylanka 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oława 42%, KS Mario Kobylanka 58%.
FC Oława - KS Mario Kobylanka 1:4