Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.040
  • Stadion: Chamówek Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 27067
Chamówek WIPery
bubu Tactiek koleBka
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
63.1 gemiddelde waardering 58.3
very good Schieten excellent
excellent Passen very good
formidable Verdedigen formidable


8e minuut.
Mattos is nu in balbezit. Mattos geeft een lange en hoge pass. Nobel heeft problemen om de bal te vangen. bin Al Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rasibi draait met de bal, schiet en ... Anyż probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Nobel kopt de bal weg. Widerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Widerski met een sublieme pass. Romić rent richting de bal. Romić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Nobel onderschept slim de pass. Mrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrad passt de bal in één keer door. Bříza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bříza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Drovandi met een sublieme pass. Mattos heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Sorek ... Strafschop! Sorek krijgt een gele kaart. Mattos raakt geblesseerd tijdens het duel. Mrad zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - WIPery 1:0

22e minuut.
Stere kan de bal niet met de borst controleren. Romić bereikt de bal nog maar net als eerste. Romić passt de bal in één keer door. Tyrajski rent richting de bal. Tyrajski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Inworp. Moss met de inworp. Apreotesei probeert naar een medespeler te passen. Romić is nu in balbezit. Romić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Chipra de bal. Orte rent richting de bal. Orte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chamówek - WIPery 1:1

26e minuut.
Moss met een snelle inworp. Apreotesei geeft de bal voor. Daar is Orte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romić bereikt de bal nog maar net als eerste. Romić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Nobel kopt de bal weg. Mrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrad met een sublieme pass. Montemerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Montemerli geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Nacsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Głogowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Romić de bal. Romić schiet op doel. Butlewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos geeft de bal voor. Klungelig pakt Nobel de bal. bin Al Rasibi is nu in balbezit. bin Al Rasibi haalt uit met een fantastische trap. Anyż bokst de bal weg.

41e minuut.
Sichieri kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tyrajski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Orte maakt een snoekduik en kopt de bal. Butlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - WIPery 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamówek 51%, WIPery 49%.
Chamówek - WIPery 1:2

58e minuut.
Widerski probeert naar een medespeler te passen. Romić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stere speelt de bal door. Romić rent richting de bal. Romić draait met de bal, schiet en ... Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Chipra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orte bereikt de bal nog maar net als eerste. Orte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - WIPery 1:3

66e minuut.
Stere passt de bal in één keer door. Tyrajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos begaat een overtreding. Mattos krijgt een gele kaart. Tyrajski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fama komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kotla onderschept slim de pass. Kotla geeft een lange en hoge pass. Stere is nu in balbezit. Stere geeft een hoge lob. Nobel kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Romić bereikt de bal nog maar net als eerste. Romić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - WIPery 1:4

74e minuut.
Chipra geeft een hoge lob. Tyrajski geeft een lange en hoge pass. Stere controleert de bal met de borst. Romić bereikt de bal nog maar net als eerste. Romić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Mattos geeft de bal voor. Montemerli controleert de bal met de borst. Montemerli geeft een lange en hoge pass. bin Al Rasibi maakt een snoekduik en kopt de bal. Anyż werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - WIPery 2:4

80e minuut.
Drovandi geeft de bal voor. Bříza rent richting de bal. Apreotesei is nu in balbezit. Bříza verovert de bal door een tackle van achteren. Bříza haalt uit met een fantastische trap. Anyż verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Drovandi heeft problemen om de bal te vangen. Moss geeft de bal voor. Romić is nu in balbezit. Romić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - WIPery 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamówek 59%, WIPery 41%.
Chamówek - WIPery 2:5