Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Mielec Zamek JASTRZĄB
Drapała 5213 Tactiek 77
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
52.8 gemiddelde waardering 58.2
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Bagietas geeft een lange en hoge pass. Daar is Hyzler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casillas Fernández is nu in balbezit. Casillas Fernández schiet op doel. Nagiel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Samolej onderschept slim de pass. Samolej geeft de bal voor. Buchta kopt de bal weg. Frusina rent richting de bal. Frusina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Jenei rent richting de bal. Jenei geeft een lange en hoge pass. Janicki kopt de bal weg. Samolej is nu in balbezit. Samolej geeft een hoge lob. Ciapek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Mutryn rent richting de bal. Janicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mutryn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Samolej zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Buchta springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - Zamek JASTRZĄB 0:1

41e minuut.
Merkiewski passt de bal zonder na te denken. Lenk geeft de bal voor. Proksa onderschept slim de pass. Patyczek geeft een hoge lob. Casillas Fernández krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Mielec 50%, Zamek JASTRZĄB 50%.
CSKA Mielec - Zamek JASTRZĄB 0:1

50e minuut.
Lenk onderschept slim de pass. Lenk geeft een hoge lob. Casillas Fernández rent richting de bal. Casillas Fernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSKA Mielec - Zamek JASTRZĄB 1:1

52e minuut.
Jenei rent richting de bal. Jenei passt de bal in één keer door. Buchta rent richting de bal. Buchta haalt uit met een fantastische trap. Ciapek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - Zamek JASTRZĄB 1:2

64e minuut.
Lenk passt de bal met de wreef. Hyzler geeft een hoge lob. Buchta rent richting de bal. Buchta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mutryn probeert de bal aan de voet te houden. Trąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliberti onderschept slim de pass. Aliberti geeft de bal voor. Ciapek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Lenk verovert de bal door een tackle van achteren. Lenk met een sublieme pass. Merkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkiewski geeft de bal voor. Casillas Fernández krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSKA Mielec - Zamek JASTRZĄB 2:2

70e minuut.
Bocheński komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Jenei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samolej speelt de bal door. Jenei is nu in balbezit. Jenei geeft een lange en hoge pass. Mutryn rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bocheński controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Poper komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Inworp. Krydus komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Samolej passt de bal zonder na te denken. Aliberti speelt de bal door. Buchta is nu in balbezit. Buchta haalt uit met een fantastische trap. Ciapek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Mielec 58%, Zamek JASTRZĄB 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSKA Mielec - Zamek JASTRZĄB 2:2