Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS ZOPOCIE DW Tajfun Waligruchy
7+1 Tactiek 442
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
56.9 gemiddelde waardering 58.1
zeer goed Schieten solide
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Daar is Coxinhas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reinoso is nu in balbezit. Coxinhas onderschept slim de pass. Coxinhas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - Tajfun Waligruchy 1:0

6e minuut.
Coxinhas kopt de bal weg. Służewski is nu in balbezit. Indrist maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Indrist naar de kleedkamers voor een vroege douche.

8e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tascău. Cruz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stepanov komt bij de bal en schiet. Na een snelle pass probeert Kaşif de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kasprzycki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bot rent richting de bal. Stepanov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coxinhas neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Tascău geeft de bal voor. Daar is del Oro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bot verovert de bal door een tackle van achteren. Bot haalt uit met een fantastische trap. Grajkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - Tajfun Waligruchy 2:0

44e minuut.
Błażejewski met een snelle inworp. Służewski heeft problemen om de bal te vangen. Służewski geeft een lange en hoge pass. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea draait met de bal, schiet en ... Meleandra bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ZOPOCIE DW 58%, Tajfun Waligruchy 42%.
KS ZOPOCIE DW - Tajfun Waligruchy 2:0

55e minuut.
Inworp. Comaniciu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Kasprzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stepanov. Kasprzycki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stepanov speelt de bal door. Łobodzki wilt de vrije trap nemen. Grajkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz passt de bal zonder na te denken. Stepanov geeft de bal voor. Kaşif rent richting de bal. Kaşif schiet op doel. Meleandra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Ebbers probeert naar een medespeler te passen. Comaniciu rent richting de bal. Gmitrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmitrzak geeft een hoge lob. Bot krijgt zijn hoofd ertegen. Grajkowski bokst de bal weg. Coxinhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxinhas haalt uit met een fantastische trap. Grajkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - Tajfun Waligruchy 3:0

76e minuut.
Błażejewski rent richting de bal. Błażejewski geeft een lange en hoge pass. Łobodzki probeert de bal aan de voet te houden. Cruz rent richting de bal. Cruz draait met de bal, schiet en ... Meleandra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Łobodzki met een sublieme pass. Bot bereikt de bal nog maar net als eerste. del Oro begaat een overtreding. Bot raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bot kan niet meer verder spelen. Gușea komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Gruszczyński geeft een hoge lob. Inworp. Kryszak met een snelle inworp. Stepanov geeft een hoge lob. Kaşif maakt een snoekduik en kopt de bal. Meleandra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Comaniciu kopt de bal weg. Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kasprzycki zijn tegenspeler op de grond. Kasprzycki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ZOPOCIE DW 53%, Tajfun Waligruchy 47%.
KS ZOPOCIE DW - Tajfun Waligruchy 3:0