Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.040
  • Stadion: RKS TUDOR Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 11414
RKS TUDOR FC BARCELOMA
!343! Tactiek 4-5-1 DRAGON
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 45
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Brzęczek met een sublieme pass. Dunbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl onderschept slim de pass. Faigl draait met de bal, schiet en ... Tsatoumas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS TUDOR - FC BARCELOMA 1:0

11e minuut.
Brzęczek is nu in balbezit. Jänisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jänisch speelt de bal door. Natilla geeft de bal voor. Słowiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Tsatoumas bokst de bal weg.

14e minuut.
Natilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Natilla geeft een lange en hoge pass. Daar is Dafinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Słowiński rent richting de bal. Słowiński passt de bal in één keer door. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Inglês speelt de bal door. Jänisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jänisch geeft de bal voor. Rammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rammer met een snelle inworp. Kavalieratos is nu in balbezit. Kavalieratos passt de bal met de wreef. Rammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pakuła rent richting de bal. Pakuła passt de bal in één keer door. Galvalisi met een sublieme pass. Rammer rent richting de bal. Rammer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RKS TUDOR - FC BARCELOMA 1:1

38e minuut.
Jänisch speelt de bal door. Mauritz rent richting de bal. Mauritz passt de bal met de wreef. Ondračka is nu in balbezit. Ondračka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Schaff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Faigl is nu in balbezit. Faigl passt de bal in één keer door. Słowiński is nu in balbezit. Słowiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS TUDOR 42%, FC BARCELOMA 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS TUDOR - FC BARCELOMA 1:1

60e minuut.
Ondračka met de inworp. Kavalieratos is nu in balbezit. Kavalieratos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pakuła de bal onder controle te krijgen. Najdecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS TUDOR - FC BARCELOMA 1:2

62e minuut.
Jänisch probeert naar een medespeler te passen. Kendzia is nu in balbezit. Natilla schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Natilla moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Natilla schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Kendzia raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Onteniente komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Maltepeli probeert naar een medespeler te passen. Słowiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brzęczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maltepeli rent richting de bal. Maltepeli haalt uit met een fantastische trap. Tsatoumas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RKS TUDOR - FC BARCELOMA 2:2

76e minuut.
Inglês kopt de bal weg. Klungelig pakt Brzęczek de bal. Brzęczek geeft een lange en hoge pass. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl haalt uit met een fantastische trap. Tsatoumas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Słowiński rent richting de bal. Faigl is nu in balbezit. Faigl draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Dafinescu met een sublieme pass. Onteniente bereikt de bal nog maar net als eerste. Onteniente geeft een lange en hoge pass. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Słowiński rent richting de bal. Słowiński schiet op doel. Tsatoumas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS TUDOR 50%, FC BARCELOMA 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS TUDOR - FC BARCELOMA 2:2