Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.040
  • Stadion: WIPery Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 21450
WIPery KS Mario Kobylanka
koleBka Tactiek Super Mario Bros
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
10 Buitenspel 7
59.9 gemiddelde waardering 56.5
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Widerski passt de bal met de wreef. Tyrajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrajski met een sublieme pass. Romić is nu in balbezit. Romić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Kalinowski de bal. Kalinowski geeft de bal voor. Berhalter is nu in balbezit. Effhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Effhauser draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Daar is Orte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orte passt de bal zonder na te denken. Daar is Widerski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romić rent richting de bal. Romić draait met de bal, schiet en ... Halmosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Orte bereikt de bal nog maar net als eerste. Orte haalt uit met een fantastische trap. Halmosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Abutalıbov is nu in balbezit. Abutalıbov geeft een hoge lob. Boruciński probeert de bal aan de voet te houden. Berhalter bereikt de bal nog maar net als eerste. Berhalter draait met de bal, schiet en ... Anyż bokst de bal weg. Berhalter is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Profiş zal de hoekschop nemen. Ignatov krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

29e minuut.
Sorek kopt de bal weg. Widerski is nu in balbezit. Widerski geeft een hoge lob. Orte kopt de bal weg. Głogowski geeft een hoge lob. Halmosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Abutalıbov kopt de bal weg. Inworp. Nobel met de inworp. Głogowski is nu in balbezit. Głogowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Profiş rent richting de bal. Profiş passt de bal in één keer door. Berhalter rent richting de bal. Ignatov is nu in balbezit. Ignatov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Boruciński speelt de bal door. Głogowski rent richting de bal. Głogowski geeft de bal voor. Tyrajski is nu in balbezit. Tyrajski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIPery 47%, KS Mario Kobylanka 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WIPery - KS Mario Kobylanka 0:0

46e minuut.
Orte passt de bal met de wreef. Głogowski rent richting de bal. Met opzet legt Abutalıbov zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Abutalıbov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Abutalıbov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

54e minuut.
Inworp. Nobel met de inworp. Głogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Głogowski geeft een lange en hoge pass. Tyrajski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Orte kopt de bal weg. Głogowski rent richting de bal. Głogowski passt de bal zonder na te denken. Romić bereikt de bal nog maar net als eerste. Romić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Anyż trapt de bal weg. Głogowski rent richting de bal. Głogowski geeft de bal voor. Romić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIPery - KS Mario Kobylanka 1:0

75e minuut.
Daar is Nariño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Örvarsson met een sublieme pass. Głogowski met een sublieme pass. Widerski is nu in balbezit. Widerski haalt uit met een fantastische trap. Halmosi bokst de bal weg.

82e minuut.
Głogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Głogowski probeert naar een medespeler te passen. Orte bereikt de bal nog maar net als eerste. Orte schiet op doel. Halmosi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Apreotesei onderschept slim de pass. Apreotesei passt de bal met de wreef. Głogowski rent richting de bal. Głogowski geeft een hoge lob. Tyrajski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIPery 40%, KS Mario Kobylanka 60%.
WIPery - KS Mario Kobylanka 1:0