Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WOJCIECHÓW CSKA Mielec
wa Tactiek Drapała 4132
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 55.3
uitstekend Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


7e minuut.
Tłusty verovert de bal door een tackle van achteren. Tłusty probeert naar een medespeler te passen. Merkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas Fernández rent richting de bal. Casillas Fernández haalt uit met een fantastische trap. Lago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Patyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyczek probeert naar een medespeler te passen. Casillas Fernández rent richting de bal. Casillas Fernández haalt uit met een fantastische trap. Panario probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Janicki passt de bal in één keer door. Pyrzanowski met een sublieme pass. Casillas Fernández rent richting de bal. Casillas Fernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - CSKA Mielec 0:1

43e minuut.
Bagietas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pyrzanowski de bal. Pyrzanowski geeft een lange en hoge pass. Casillas Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas Fernández draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tłusty maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Merkiewski rent richting de bal. Pyrzanowski geeft een hoge lob. Casillas Fernández rent richting de bal. Casillas Fernández haalt uit met een fantastische trap. Lago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WOJCIECHÓW 67%, CSKA Mielec 33%.
WOJCIECHÓW - CSKA Mielec 0:1

51e minuut.
Gavrikov rent richting de bal. Pyrzanowski is nu in balbezit. Pyrzanowski passt de bal met de wreef. Casillas Fernández is nu in balbezit. Casillas Fernández haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - CSKA Mielec 0:2

60e minuut.
Janicki passt de bal in één keer door. Pyrzanowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Merkiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merkiewski schiet op doel. Lago maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - CSKA Mielec 0:3

63e minuut.
Chitic passt de bal in één keer door. Tähtioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Tähtioja passt de bal zonder na te denken. Składak heeft problemen om de bal te vangen. Składak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Patyczek passt de bal met de wreef. Casillas Fernández rent richting de bal. Bagietas geeft een lange en hoge pass. Merkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkiewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - CSKA Mielec 0:4

67e minuut.
Prusakiewicz komt het veld opgelopen. Skjærvold speelt de bal door. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Casillas Fernández zijn tegenspeler op de grond. Casillas Fernández krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Gavrikov heeft problemen om de bal te vangen. Merkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gavrikov. Gavrikov krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Pyrzanowski met een sublieme pass. Merkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkiewski passt de bal met de wreef. Daar is Casillas Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casillas Fernández draait met de bal, schiet en ... Lago bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Inworp. Lammi komt het veld opgelopen. Pútanko komt het veld opgelopen. Bocheński komt het veld opgelopen. Yutong komt het veld opgelopen. Jakubczak komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Prusakiewicz geeft een lange en hoge pass. Pyrzanowski probeert de bal met de borst te controleren. Pyrzanowski probeert naar een medespeler te passen. Bocheński is nu in balbezit. Bocheński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Doeltrap. Krydus komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Panario is nu in balbezit. Merkiewski onderschept slim de pass. Merkiewski passt de bal in één keer door. Bocheński rent richting de bal. Bocheński haalt uit met een fantastische trap. Lago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ciapek trapt de bal weg van het doel. Bagietas kopt de bal weg. Merkiewski is nu in balbezit. Merkiewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lago bokst de bal weg.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poper komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WOJCIECHÓW 60%, CSKA Mielec 40%.
WOJCIECHÓW - CSKA Mielec 0:4