Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.040
  • Stadion: Zamkowa Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 23607
Zamek JASTRZĄB namaxa
77 Tactiek 442v1
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
56.4 gemiddelde waardering 56.1
very good Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Arioldi is nu in balbezit. Buchta is nu in balbezit. Arioldi is nu in balbezit. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Samolej probeert naar een medespeler te passen. Aliberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliberti passt de bal zonder na te denken. Buchta is nu in balbezit. Buchta schiet op doel. Mero bokst de bal weg. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - namaxa 1:0

23e minuut.
Eigler bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki geeft een hoge lob. Frusina rent richting de bal. Buchta bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - namaxa 2:0

33e minuut.
Arioldi controleert de bal met de borst. Lagosteira bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frusina krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Proksa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eigler met de inworp. Bugáň is nu in balbezit. Bugáň draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zamek JASTRZĄB 44%, namaxa 56%.
Zamek JASTRZĄB - namaxa 2:0

52e minuut.
Proksa verovert de bal door een tackle van achteren. Proksa probeert naar een medespeler te passen. Korycki speelt de bal door. Frusina rent richting de bal. Frusina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Krawężnik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Arioldi kopt de bal weg. Buchta rent richting de bal. Buchta draait met de bal, schiet en ... Mero probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kovačev komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Kovačev rent richting de bal. Kovačev passt de bal in één keer door. Norek is nu in balbezit. Norek haalt uit met een fantastische trap. Boileau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - namaxa 2:1

85e minuut.
Lagosteira geeft een lange en hoge pass. Aliberti kopt de bal weg. Klungelig pakt Buchta de bal. Buchta schiet op doel. Mero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Arioldi is nu in balbezit. Arioldi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - namaxa 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zamek JASTRZĄB 48%, namaxa 52%.
Zamek JASTRZĄB - namaxa 3:1