Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BARCELOMA KS ZOPOCIE DW
4-5-1 DRAGON Tactiek 7+1
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
43.4 gemiddelde waardering 58.5
adequate Schieten very good
adequate Passen solid
very good Verdedigen formidable


6e minuut.
Tokarczyk geeft een hoge lob. Dunbar is nu in balbezit. Coxinhas onderschept slim de pass. Coxinhas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELOMA - KS ZOPOCIE DW 0:1

31e minuut.
Tascău kopt de bal weg. Coxinhas heeft problemen om de bal te vangen. Dunbar is nu in balbezit. Coxinhas verovert de bal door een tackle van achteren. Coxinhas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARCELOMA 66%, KS ZOPOCIE DW 34%.
FC BARCELOMA - KS ZOPOCIE DW 0:1

47e minuut.
Mauritz speelt de bal door. Rammer rent richting de bal. Tokarczyk begaat een overtreding. Tokarczyk krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Durec onderschept slim de pass. Inworp. Tascău met de inworp. Klapsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klapsas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Kendzia probeert naar een medespeler te passen. Kasprzycki rent richting de bal. Ondračka begaat een overtreding. Ondračka krijgt een gele kaart. Kasprzycki raakt geblesseerd tijdens het duel. Łobodzki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Gușea de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Kasprzycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasprzycki speelt de bal door. Inglês kan de bal niet met de borst controleren. Kasprzycki is nu in balbezit. Kasprzycki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dafinescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gușea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łobodzki met een snel genomen vrije trap. Coxinhas springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARCELOMA 64%, KS ZOPOCIE DW 36%.
FC BARCELOMA - KS ZOPOCIE DW 0:1