Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Mario Kobylanka Tajfun Waligruchy
Super Mario Bros Tactiek 442
44% Balbezit 56%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 57.3
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
del Oro kopt de bal weg. Effhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski rent richting de bal. Effhauser verovert de bal door een tackle van achteren. Effhauser draait met de bal, schiet en ... Grajkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berhalter bereikt de bal nog maar net als eerste. Berhalter haalt uit met een fantastische trap. Grajkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mario Kobylanka - Tajfun Waligruchy 1:0

4e minuut.
Kryszak speelt de bal door. Kaşif is nu in balbezit. Örvarsson begaat een overtreding. Örvarsson krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Örvarsson rent richting de bal. Cruz onderschept slim de pass. Cruz met een sublieme pass. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Ignatov probeert de bal aan de voet te houden. Berhalter bereikt de bal nog maar net als eerste. Effhauser rent richting de bal. Ignatov is nu in balbezit. Ignatov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Grajkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Berhalter passt de bal zonder na te denken. Despotović is nu in balbezit. Ignatov verovert de bal door een tackle van achteren. Ignatov draait met de bal, schiet en ... Grajkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Ţugulea rent richting de bal. San Román begaat een overtreding. Ţugulea raakt geblesseerd tijdens het duel. Stepanov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kaşif krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Ţugulea rent richting de bal. Nariño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ţugulea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kryszak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ţugulea springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kalinowski passt de bal zonder na te denken. Profiş rent richting de bal. Profiş probeert naar een medespeler te passen. Ignatov rent richting de bal. Ignatov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Örvarsson is nu in balbezit. Kaşif verovert de bal door een tackle van achteren. Kapitan begaat een overtreding. Kaşif raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kaşif kan niet meer verder spelen. Comaniciu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mario Kobylanka 49%, Tajfun Waligruchy 51%.
KS Mario Kobylanka - Tajfun Waligruchy 1:0

47e minuut.
Profiş heeft problemen om de bal te vangen. Profiş met een sublieme pass. Ignatov heeft problemen om de bal te vangen. Ignatov haalt uit met een fantastische trap. Despotović probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Klungelig pakt Berhalter de bal. Berhalter geeft de bal voor. Ignatov rent richting de bal. Ignatov haalt uit met een fantastische trap. Grajkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mario Kobylanka - Tajfun Waligruchy 2:0

50e minuut.
Cruz passt de bal in één keer door. Kryszak rent richting de bal. Kryszak passt de bal zonder na te denken. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
San Román geeft een lange en hoge pass. Effhauser is nu in balbezit. Berhalter bereikt de bal nog maar net als eerste. Berhalter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mario Kobylanka - Tajfun Waligruchy 3:0

64e minuut.
Berhalter passt de bal in één keer door. Ignatov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van del Oro. Ignatov raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kalinowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Błażejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Błażejewski passt de bal in één keer door. Comaniciu rent richting de bal. Kryszak rent richting de bal. Kryszak haalt uit met een fantastische trap. Halmosi bokst de bal weg. Daar is Kapitan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţugulea rent richting de bal. Kapitan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ţugulea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cruz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Halmosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Berhalter is nu in balbezit. Berhalter geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Służewski de bal onder controle te krijgen. Ignatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignatov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Nariño met een sublieme pass. Profiş rent richting de bal. Profiş probeert naar een medespeler te passen. Ignatov rent richting de bal. Ignatov haalt uit met een fantastische trap. Grajkowski bokst de bal weg. Berhalter rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mario Kobylanka - Tajfun Waligruchy 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mario Kobylanka 46%, Tajfun Waligruchy 54%.
KS Mario Kobylanka - Tajfun Waligruchy 4:0