Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.040
  • Stadion: Chamówek Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 16041
Chamówek FC BARCELOMA
bubu Tactiek 4-5-1 DRAGON
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 44.5
excellent Schieten very good
excellent Passen average
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Bříza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bříza passt de bal met de wreef. Mrad probeert naar een medespeler te passen. bin Al Rasibi is nu in balbezit. bin Al Rasibi schiet op doel. Tsatoumas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Serravalle verovert de bal door een tackle van achteren. Serravalle speelt de bal door. Mrad met een sublieme pass. bin Al Rasibi is nu in balbezit. bin Al Rasibi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Chipra kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ondračka zal de hoekschop nemen. Kavalieratos rent richting de bal. Kavalieratos haalt uit met een fantastische trap. Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Dafinescu kopt de bal weg. Mauritz is nu in balbezit. Mrad begaat een overtreding. Mrad krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Mrad geeft een hoge lob. Dunbar rent richting de bal. bin Al Rasibi verovert de bal door een tackle van achteren. bin Al Rasibi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - FC BARCELOMA 1:0

21e minuut.
Klungelig pakt Dafinescu de bal. Tsatoumas met een sublieme pass. Kavalieratos kopt de bal weg. Klungelig pakt Ondračka de bal. Ondračka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Bříza geeft een lange en hoge pass. Montemerli rent richting de bal. Montemerli geeft een lange en hoge pass. Bříza rent richting de bal. Bříza draait met de bal, schiet en ... Tsatoumas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Dafinescu probeert naar een medespeler te passen. Mauritz heeft problemen om de bal te vangen. Dunbar is nu in balbezit. bin Al Rasibi verovert de bal door een tackle van achteren. bin Al Rasibi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rammer passt de bal zonder na te denken. Serravalle heeft problemen om de bal te vangen. Serravalle passt de bal in één keer door. bin Al Rasibi heeft problemen om de bal te vangen. bin Al Rasibi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Montemerli met een sublieme pass. Dafinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rasibi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Al Rasibi krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Chipra de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rammer neemt de hoekschop. Kavalieratos is nu in balbezit. Kavalieratos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Serravalle verovert de bal door een tackle van achteren. Serravalle probeert naar een medespeler te passen. Bříza is nu in balbezit. Bříza draait met de bal, schiet en ... Tsatoumas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - FC BARCELOMA 2:0

39e minuut.
Klungelig pakt Ondračka de bal. Stere is nu in balbezit. Stere passt de bal in één keer door. Mrad geeft de bal voor. Daar is bin Al Rasibi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsatoumas bokst de bal weg. Dunbar is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - FC BARCELOMA 3:0

42e minuut.
Jänisch verovert de bal door een tackle van achteren. Jänisch passt de bal zonder na te denken. Kavalieratos rent richting de bal. Kavalieratos heeft problemen om de bal te vangen. Kavalieratos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kendzia is nu in balbezit. Fama onderschept slim de pass. Rammer onderschept slim de pass. Rammer haalt uit met een fantastische trap. Butlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - FC BARCELOMA 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamówek 40%, FC BARCELOMA 60%.
Chamówek - FC BARCELOMA 3:1

46e minuut.
Dafinescu geeft de bal voor. Mrad kopt de bal weg. Klungelig pakt Dunbar de bal. bin Al Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rasibi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Dafinescu probeert naar een medespeler te passen. Mrad speelt de bal door. bin Al Rasibi rent richting de bal. bin Al Rasibi schiet op doel. Tsatoumas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - FC BARCELOMA 4:1

60e minuut.
Mrad geeft een lange en hoge pass. Durec kopt de bal weg. Klungelig pakt Jänisch de bal. Bříza onderschept slim de pass. Bříza haalt uit met een fantastische trap. Tsatoumas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Stere is nu in balbezit. Stere geeft een hoge lob. Durec probeert de bal met de borst te controleren. Montemerli geeft een lange en hoge pass. Dafinescu heeft problemen om de bal te vangen. Tsatoumas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Inworp. Van Gestel komt het veld opgelopen. Sichieri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Montemerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montemerli geeft een hoge lob. Tsatoumas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. bin Al Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rasibi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - FC BARCELOMA 5:1

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Staniszewski komt het veld opgelopen. Siedl komt het veld opgelopen. Zapata komt het veld opgelopen. Cerro komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Bříza schiet op doel. Dunbar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cerro zal de hoekschop nemen. Siedl maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Siedl probeert de bal aan de voet te houden. Kendzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kendzia probeert naar een medespeler te passen. Bříza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bříza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Cerro passt de bal in één keer door. Bříza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jänisch. Bříza raakt geblesseerd tijdens het duel. Mrad komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cerro probeert naar een medespeler te passen. Van Gestel geeft een hoge lob. Inglês kopt de bal weg. Bříza rent richting de bal. Bříza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamówek 25%, FC BARCELOMA 75%.
Chamówek - FC BARCELOMA 5:1