Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.040
  • Stadion: RKS TUDOR Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 18345
RKS TUDOR namaxa
!343! Tactiek 442v1
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
46.8 gemiddelde waardering 51.3
good Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Kopanec onderschept slim de pass. Kopanec geeft een hoge lob. Lagosteira geeft een hoge lob. Bugáň is nu in balbezit. Bugáň schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Pakuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugáň onderschept slim de pass. Ringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugáň bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugáň schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pakuła met een harde bal richting middenveld. Ringer kopt de bal weg. Daar is Bugáň, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugáň draait met de bal, schiet en ... Pakuła probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Ringer probeert naar een medespeler te passen. Vărsatu rent richting de bal. Vărsatu passt de bal in één keer door. Norek is nu in balbezit. Norek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Klungelig pakt Vărsatu de bal. Vărsatu met een sublieme pass. Moşneguţu rent richting de bal. Moşneguţu geeft een lange en hoge pass. Bugáň krijgt zijn hoofd ertegen. Najdecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Daar is Maltepeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maltepeli speelt de bal door. Brzęczek rent richting de bal. Brzęczek geeft een lange en hoge pass. Słowiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vărsatu is nu in balbezit. Vărsatu geeft de bal voor. Norek bereikt de bal nog maar net als eerste. Norek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS TUDOR - namaxa 0:1

39e minuut.
Muntean met een sublieme pass. Bugáň is nu in balbezit. Maruda rent richting de bal. Bugáň onderschept slim de pass. Bugáň draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS TUDOR - namaxa 0:2

39e minuut.
Słowiński speelt de bal door. Eigler bereikt de bal nog maar net als eerste. Eigler passt de bal zonder na te denken. Daar is Bugáň, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugáň haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Moşneguţu speelt de bal door. Norek rent richting de bal. Met opzet legt Galvalisi zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Galvalisi naar de kleedkamers voor een vroege douche. Norek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vărsatu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Lagosteira is nu in balbezit. Lagosteira geeft de bal voor. Bugáň rent richting de bal. Bugáň geeft de bal voor. Norek rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS TUDOR 73%, namaxa 27%.
RKS TUDOR - namaxa 0:2

47e minuut.
Ringer verovert de bal door een tackle van achteren. Ringer geeft een hoge lob. Norek rent richting de bal. Norek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS TUDOR - namaxa 0:3

60e minuut.
Norek passt de bal in één keer door. Bugáň rent richting de bal. Bugáň draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Maruda de bal onder controle te krijgen. Najdecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS TUDOR - namaxa 0:4

64e minuut.
Rumangun verovert de bal door een tackle van achteren. Rumangun met een sublieme pass. Vărsatu speelt de bal door. Rollmops rent richting de bal. Rollmops schiet op doel. Mero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS TUDOR - namaxa 1:4

65e minuut.
Liesch komt het veld opgelopen. Kłosowski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Norek passt de bal met de wreef. Gobetto speelt de bal door. Ringer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Norek de bal. Norek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Moşneguţu is nu in balbezit. Muntean rent richting de bal. Moşneguţu verovert de bal door een tackle van achteren. Norek is nu in balbezit. Norek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS TUDOR - namaxa 1:5

71e minuut.
Ringer passt de bal met de wreef. Vărsatu speelt de bal door. Norek bereikt de bal nog maar net als eerste. Norek haalt uit met een fantastische trap. Najdecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS TUDOR - namaxa 1:6

75e minuut.
Brzęczek geeft een lange en hoge pass. Kłosowski is nu in balbezit. Pampilhosa probeert naar een medespeler te passen. Kłosowski rent richting de bal. Kłosowski haalt uit met een fantastische trap. Mero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maltepeli rent richting de bal. Maltepeli passt de bal zonder na te denken. Kłosowski is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Buitenspel voor Rollmops. Goede buitenspelval van de verdediging. Pino komt het veld opgelopen. Kovačev komt het veld opgelopen. Skrobot komt het veld opgelopen. Gobetto neemt vlug de vrije trap. Norek bereikt de bal nog maar net als eerste. Norek schiet op doel. Najdecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS TUDOR - namaxa 1:7

83e minuut.
Doeltrap. Kempiński komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Doeltrap. Banach komt het veld opgelopen. Mero met een harde bal richting middenveld. Vărsatu kopt de bal weg. Liesch heeft problemen om de bal te vangen. Bugáň bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugáň draait met de bal, schiet en ... Najdecki bokst de bal weg.

90e minuut.
Brzęczek rent richting de bal. Maltepeli rent richting de bal. Maltepeli met een sublieme pass. Kłosowski rent richting de bal. Kłosowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS TUDOR 59%, namaxa 41%.
RKS TUDOR - namaxa 1:7