Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.040
  • Stadion: RKS TUDOR Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 20923
RKS TUDOR CSKA Mielec
!-343! Tactiek Drapała 4132
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
45.4 gemiddelde waardering 55.8
good Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Klepka trapt de bal weg van het doel. Tłusty kopt de bal weg. Patyczek probeert naar een medespeler te passen. Merkiewski is nu in balbezit. Merkiewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Pakuła passt de bal in één keer door. Tłusty is nu in balbezit. Tłusty geeft de bal voor. Morawski is nu in balbezit. Morawski draait met de bal, schiet en ... Ciapek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Tłusty onderschept slim de pass. Patyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyczek speelt de bal door. Casillas Fernández is nu in balbezit. Casillas Fernández haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Özçelik is nu in balbezit. Özçelik passt de bal zonder na te denken. Pyrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrzanowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Özçelik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Patyczek rent richting de bal. Patyczek passt de bal in één keer door. Casillas Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas Fernández haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS TUDOR - CSKA Mielec 0:1

36e minuut.
Galvalisi geeft de bal voor. Pyrzanowski heeft problemen om de bal te vangen. Maruda geeft een hoge lob. Kielec probeert de bal aan de voet te houden. Słowiński is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Merkiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merkiewski speelt de bal door. Pyrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrzanowski geeft een lange en hoge pass. Casillas Fernández krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS TUDOR - CSKA Mielec 0:2

40e minuut.
Dziewicki geeft een lange en hoge pass. Patyczek is nu in balbezit. Patyczek speelt de bal door. Casillas Fernández rent richting de bal. Casillas Fernández schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS TUDOR - CSKA Mielec 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS TUDOR 65%, CSKA Mielec 35%.
RKS TUDOR - CSKA Mielec 0:3

48e minuut.
Dziewicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewicki geeft een lange en hoge pass. Pyrzanowski rent richting de bal. Pyrzanowski geeft een lange en hoge pass. Casillas Fernández maakt een snoekduik en kopt de bal. Klepka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Dziewicki verovert de bal door een tackle van achteren. Dziewicki geeft een lange en hoge pass. Merkiewski rent richting de bal. Casillas Fernández is nu in balbezit. Casillas Fernández haalt uit met een fantastische trap. Klepka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Daar is Słowiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagietas is nu in balbezit. Bagietas passt de bal in één keer door. Casillas Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas Fernández haalt uit met een fantastische trap. Klepka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS TUDOR - CSKA Mielec 0:4

58e minuut.
Faigl is nu in balbezit. Tłusty begaat een overtreding. Faigl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lenk komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Sawko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawko passt de bal zonder na te denken. Pyrzanowski is nu in balbezit. Pyrzanowski geeft de bal voor. Casillas Fernández krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Sawko met een sublieme pass. Casillas Fernández rent richting de bal. Casillas Fernández passt de bal in één keer door. Patyczek geeft de bal voor. Merkiewski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Trąbek onderschept slim de pass. Pyrzanowski is nu in balbezit. Pyrzanowski probeert naar een medespeler te passen. Merkiewski rent richting de bal. Merkiewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS TUDOR - CSKA Mielec 0:5

72e minuut.
Kłosowski komt het veld opgelopen. Bocheński komt het veld opgelopen. Colacresi komt het veld opgelopen. Cartes komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Trąbek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pyrzanowski heeft problemen om de bal te vangen. Pyrzanowski geeft een lange en hoge pass. Bocheński krijgt zijn hoofd ertegen. Klepka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Özçelik verovert de bal door een tackle van achteren. Sawko onderschept slim de pass. Sawko passt de bal zonder na te denken. Bocheński rent richting de bal. Bocheński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS TUDOR - CSKA Mielec 0:6

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krydus komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Galvalisi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trąbek met een snelle inworp. Pyrzanowski rent richting de bal. Pyrzanowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS TUDOR 77%, CSKA Mielec 23%.
RKS TUDOR - CSKA Mielec 0:6