Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.040
  • Stadion: WIPery Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 24000
WIPery Tajfun Waligruchy
koleBka Tactiek dd
47% Balbezit 53%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
59.5 gemiddelde waardering 56.8
excellent Schieten good
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Widerski is nu in balbezit. Orte is nu in balbezit. Orte passt de bal zonder na te denken. Romić bereikt de bal nog maar net als eerste. Romić draait met de bal, schiet en ... Grajkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Głogowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Widerski speelt de bal door. Tyrajski rent richting de bal. Tyrajski haalt uit met een fantastische trap. Grajkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIPery - Tajfun Waligruchy 1:0

11e minuut.
Głogowski kopt de bal weg. del Oro heeft problemen om de bal te vangen. Orte met een sublieme pass. Romić bereikt de bal nog maar net als eerste. Romić haalt uit met een fantastische trap. Grajkowski bokst de bal weg.

17e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Widerski onderschept slim de pass. Widerski geeft een lange en hoge pass. Orte krijgt zijn hoofd ertegen. Grajkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIPery - Tajfun Waligruchy 2:0

27e minuut.
Widerski probeert naar een medespeler te passen. Tyrajski is nu in balbezit. Tyrajski passt de bal in één keer door. Romić rent richting de bal. Romić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WIPery - Tajfun Waligruchy 3:0

34e minuut.
Romić rent richting de bal. Tyrajski rent richting de bal. Tyrajski met een sublieme pass. Orte bereikt de bal nog maar net als eerste. Orte schiet op doel. Grajkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Moss probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tyrajski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyrajski speelt de bal door. Romić bereikt de bal nog maar net als eerste. Romić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIPery - Tajfun Waligruchy 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIPery 46%, Tajfun Waligruchy 54%.
WIPery - Tajfun Waligruchy 4:0

51e minuut.
Romić kopt de bal weg. Tyrajski rent richting de bal. Inworp. Tyrajski met een snelle inworp. Widerski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Nobel verovert de bal door een tackle van achteren. Comaniciu is nu in balbezit. Met opzet legt Nobel zijn tegenspeler op de grond. Nobel krijgt een gele kaart.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moss met een snelle inworp. Apreotesei speelt de bal door. Romić is nu in balbezit. Romić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Boruciński geeft de bal voor. del Oro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orte. Orte krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Sorek geeft een lange en hoge pass. Głogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Głogowski passt de bal zonder na te denken. Romić rent richting de bal. Romić schiet op doel. Grajkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Widerski probeert naar een medespeler te passen. Romić rent richting de bal. Romić passt de bal in één keer door. Orte bereikt de bal nog maar net als eerste. Orte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Tyrajski is nu in balbezit. Tyrajski probeert naar een medespeler te passen. Orte heeft problemen om de bal te vangen. Orte draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WIPery - Tajfun Waligruchy 5:0

89e minuut.
Głogowski rent richting de bal. Bayle legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Głogowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Orte kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Grajkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIPery - Tajfun Waligruchy 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIPery 30%, Tajfun Waligruchy 70%.
WIPery - Tajfun Waligruchy 6:0