Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.040
  • Stadion: Zamkowa Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 22531
Zamek JASTRZĄB RKS TUDOR
77 Tactiek !343!
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 4
53.6 gemiddelde waardering 48.9
excellent Schieten solid
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


12e minuut.
Buchta is nu in balbezit. Muntean verovert de bal door een tackle van achteren. Muntean passt de bal zonder na te denken. Mutryn is nu in balbezit. Mutryn draait met de bal, schiet en ... Najdecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

16e minuut.
Özçelik speelt de bal door. Samolej rent richting de bal. Samolej met een sublieme pass. Jenei geeft een hoge lob. Parisier geeft een lange en hoge pass. Najdecki bokst de bal weg.

24e minuut.
Galvalisi kopt de bal weg. Samolej bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Samolej wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

26e minuut.
Muntean maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Parisier bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Maruda naar de kleedkamers voor een vroege douche.

33e minuut.
Samolej geeft de bal voor. Buchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntean legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buchta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frusina kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - RKS TUDOR 1:0

36e minuut.
Frusina is nu in balbezit. Frusina draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Özçelik de bal onder controle te krijgen. Parisier rent richting de bal. Parisier geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Samolej speelt de bal door. Parisier bereikt de bal nog maar net als eerste. Parisier met een sublieme pass. Mutryn is nu in balbezit. Mutryn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - RKS TUDOR 2:0

43e minuut.
Natilla verovert de bal door een tackle van achteren. Natilla geeft een hoge lob. Słowiński kopt de bal weg. Maltepeli is nu in balbezit. Maltepeli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - RKS TUDOR 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zamek JASTRZĄB 42%, RKS TUDOR 58%.
Zamek JASTRZĄB - RKS TUDOR 2:1

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parisier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samolej probeert naar een medespeler te passen. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina haalt uit met een fantastische trap. Najdecki bokst de bal weg. Buchta rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jenei neemt de hoekschop. Daar is Buchta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buchta schiet op doel. Najdecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - RKS TUDOR 3:1

51e minuut.
Özçelik met een sublieme pass. Jenei is nu in balbezit. Jenei geeft een lange en hoge pass. Buchta rent richting de bal. Buchta haalt uit met een fantastische trap. Najdecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Maltepeli passt de bal zonder na te denken. Samolej bereikt de bal nog maar net als eerste. Samolej passt de bal in één keer door. Buchta is nu in balbezit. Buchta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Özçelik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jenei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buchta is nu in balbezit. Buchta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Samolej speelt de bal door. Parisier heeft problemen om de bal te vangen. Parisier probeert naar een medespeler te passen. Mutryn is nu in balbezit. Mutryn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - RKS TUDOR 4:1

59e minuut.
Natilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Natilla passt de bal met de wreef. Galvalisi rent richting de bal. Galvalisi met een sublieme pass. Buchta rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Maltepeli passt de bal in één keer door. Hyzler probeert de bal aan de voet te houden. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiński verovert de bal door een tackle van achteren. Słowiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Palmieri probeert naar een medespeler te passen. Parisier geeft een lange en hoge pass. Jenei probeert naar een medespeler te passen. Frusina rent richting de bal. Frusina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kopanec komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Galvalisi is nu in balbezit. Parisier onderschept slim de pass. Mutryn rent richting de bal. Mutryn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - RKS TUDOR 5:1

69e minuut.
Natilla passt de bal zonder na te denken. Faigl is nu in balbezit. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl onderschept slim de pass. Faigl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kopanec verovert de bal door een tackle van achteren. Hyzler rent richting de bal. Hyzler geeft een lange en hoge pass. Buchta rent richting de bal. Buchta schiet op doel. Najdecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Samolej verovert de bal door een tackle van achteren. Samolej passt de bal met de wreef. Buchta rent richting de bal. Buchta haalt uit met een fantastische trap. Najdecki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - RKS TUDOR 6:1

81e minuut.
Proksa probeert naar een medespeler te passen. Parisier bereikt de bal nog maar net als eerste. Parisier passt de bal in één keer door. Buchta rent richting de bal. Buchta geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Özçelik is nu in balbezit. Özçelik geeft de bal voor. Hyzler geeft een lange en hoge pass. Buchta rent richting de bal. Buchta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - RKS TUDOR 7:1

87e minuut.
Mutryn passt de bal met de wreef. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchta rent richting de bal. Buchta draait met de bal, schiet en ... Najdecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Samolej bereikt de bal nog maar net als eerste. Samolej geeft een hoge lob. Frusina rent richting de bal. Frusina draait met de bal, schiet en ... Najdecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - RKS TUDOR 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zamek JASTRZĄB 31%, RKS TUDOR 69%.
Zamek JASTRZĄB - RKS TUDOR 8:1