Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WOJCIECHÓW Chamówek
w352 Tactiek ..
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 61.9
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen formidabel
formidabel Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Ignat is nu in balbezit. Ignat passt de bal zonder na te denken. Pútanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pútanko haalt uit met een fantastische trap. Drovandi probeert de bal aan de voet te houden. Butlewski bokst de bal weg.

19e minuut.
Składak passt de bal in één keer door. Pútanko is nu in balbezit. Pútanko passt de bal in één keer door. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

21e minuut.
Mrad passt de bal in één keer door. bin Al Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaluca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Papaluca krijgt een gele kaart. bin Al Rasibi raakt geblesseerd tijdens het duel. bin Al Rasibi komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Mattos heeft problemen om de bal te vangen. Ignat is nu in balbezit. Ignat passt de bal in één keer door. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Pútanko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pútanko passt de bal met de wreef. Daar is Chitic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Butlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - Chamówek 1:0

45e minuut.
Serravalle geeft een lange en hoge pass. Vidal rent richting de bal. bin Al Rasibi onderschept slim de pass. Bříza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bříza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WOJCIECHÓW - Chamówek 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WOJCIECHÓW 61%, Chamówek 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WOJCIECHÓW - Chamówek 1:1

47e minuut.
Mrad heeft problemen om de bal te vangen. Mrad passt de bal met de wreef. Bříza is nu in balbezit. Bříza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - Chamówek 1:2

71e minuut.
Fama met een sublieme pass. Mrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrad passt de bal in één keer door. Daar is bin Al Rasibi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Al Rasibi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Doeltrap. Siedl komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Bertollini speelt de bal door. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drovandi. Drovandi krijgt een gele kaart.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jakubczak komt het veld opgelopen. Tähtioja komt het veld opgelopen. Skjærvold komt het veld opgelopen. Yutong komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Montemerli passt de bal met de wreef. Papaluca geeft een lange en hoge pass. Składak heeft problemen om de bal te vangen. Składak geeft de bal voor. Skjærvold maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Doeltrap. Vaccaroni komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WOJCIECHÓW 44%, Chamówek 56%.
WOJCIECHÓW - Chamówek 1:2