Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tajfun Waligruchy namaxa
dd Tactiek 433v1
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 51.4
very good Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Ebbers met een sublieme pass. Stojić is nu in balbezit. Stojić speelt de bal door. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap. Mero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tajfun Waligruchy - namaxa 1:0

8e minuut.
Bugáň speelt de bal door. Cengiz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dũng. Cengiz raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Berrettoni neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Służewski met de inworp. Cruz met een sublieme pass. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tajfun Waligruchy - namaxa 2:0

23e minuut.
Gobetto onderschept slim de pass. Gobetto probeert naar een medespeler te passen. Eigler met een sublieme pass. Bugáň rent richting de bal. Bugáň haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tajfun Waligruchy - namaxa 2:1

33e minuut.
Doeltrap. Grajkowski trapt de bal weg van het doel. Cruz kopt de bal weg. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tajfun Waligruchy 46%, namaxa 54%.
Tajfun Waligruchy - namaxa 2:1

49e minuut.
Rumangun geeft de bal voor. Służewski probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Eigler zijn tegenspeler op de grond. Eigler krijgt een gele kaart. Służewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kryszak komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Pampilhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ţugulea. Pampilhosa raakt geblesseerd tijdens het duel. del Oro komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Pampilhosa speelt de bal door. Stojić is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Rumangun ... Strafschop! Stojić raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaşif kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Comaniciu komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ringer komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Doeltrap. Todt komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Stojić passt de bal met de wreef. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz geeft een hoge lob. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tajfun Waligruchy - namaxa 3:1

87e minuut.
Inworp. Skrobot komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tajfun Waligruchy 39%, namaxa 61%.
Tajfun Waligruchy - namaxa 3:1