Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biancoverdes GoodGameLeague
super Tactiek TESTOWA
37% Balbezit 63%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 53
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 53.8
matig Schieten formidabel
zwak Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen uitstekend


8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chitaru met een harde bal richting middenveld. Waldmann kopt de bal weg. Mihál is nu in balbezit. Mihál draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mihál is nu in balbezit. Granha is nu in balbezit. Granha passt de bal in één keer door. Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihál draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihál passt de bal met de wreef. Waldmann speelt de bal door. Kawka rent richting de bal. Kawka draait met de bal, schiet en ... Chitaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mihál is nu in balbezit. Mihál schiet op doel. Vik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chitaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Waldmann zal de hoekschop nemen. Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihál haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancoverdes - GoodGameLeague 0:1

15e minuut.
Daar is Waldmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waldmann geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vik de bal. Kawka rent richting de bal. Kawka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Dawidowski kan de bal niet met de borst controleren. Heredia rent richting de bal. Dawidowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dawidowski geeft een hoge lob. Mihál krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Waldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldmann geeft de bal voor. Kawka kopt de bal weg. Mihál heeft problemen om de bal te vangen. Mihál haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Granha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Granha passt de bal met de wreef. Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihál schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancoverdes - GoodGameLeague 0:2

25e minuut.
Ferrer verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrer geeft de bal voor. Mihál is nu in balbezit. Mihál draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biancoverdes - GoodGameLeague 0:3

27e minuut.
Granha passt de bal met de wreef. Kochík met een sublieme pass. Waldmann is nu in balbezit. Waldmann geeft de bal voor. Mihál springt en kopt de bal. Chitaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Granha bereikt de bal nog maar net als eerste. Granha passt de bal zonder na te denken. Kawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihál haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mihál passt de bal in één keer door. Waldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldmann passt de bal zonder na te denken. Mihál is nu in balbezit. Mihál schiet op doel. Chitaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Waldmann rent richting de bal. Waldmann passt de bal in één keer door. Kawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawka haalt uit met een fantastische trap. Chitaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancoverdes - GoodGameLeague 0:4

37e minuut.
Chitaru met een sublieme pass. Granha kopt de bal weg. Daar is Zarechniy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Chitaru probeert naar een medespeler te passen. Dawidowski kopt de bal weg. Mihál is nu in balbezit. Kawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Dawidowski kopt de bal weg. Kawka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heredia. Heredia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancoverdes 78%, GoodGameLeague 22%.
Biancoverdes - GoodGameLeague 0:4

47e minuut.
Waldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldmann probeert naar een medespeler te passen. Granha met een sublieme pass. Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihál draait met de bal, schiet en ... Chitaru bokst de bal weg. Heredia heeft problemen om de bal te vangen. Kawka is nu in balbezit. Kawka draait met de bal, schiet en ... Chitaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Granha met de inworp. Waldmann geeft een lange en hoge pass. Chitaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Mihál, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihál schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancoverdes - GoodGameLeague 0:5

52e minuut.
Dawidowski met een sublieme pass. Granha probeert naar een medespeler te passen. Kawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biancoverdes - GoodGameLeague 0:6

56e minuut.
Granha met een sublieme pass. Waldmann met een sublieme pass. Mihál rent richting de bal. Mihál haalt uit met een fantastische trap. Chitaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Waldmann geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kawka de bal. Vik rent richting de bal. Kawka verovert de bal door een tackle van achteren. Kawka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Carpentieri komt het veld opgelopen. Ferrari komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kargılı rent richting de bal. Kargılı geeft de bal voor. Kawka rent richting de bal. Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihál haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szkrabik bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Waldmann neemt de hoekschop. Kawka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancoverdes - GoodGameLeague 0:7

68e minuut.
Zambrowski probeert naar een medespeler te passen. Mitrinović probeert naar een medespeler te passen. Kochík rent richting de bal. Mihál verovert de bal door een tackle van achteren. Mihál schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Dawidowski probeert naar een medespeler te passen. Granha speelt de bal door. Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihál draait met de bal, schiet en ... Chitaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Granha met een snelle inworp. Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski geeft een hoge lob. Mihál springt en kopt de bal. Chitaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancoverdes - GoodGameLeague 0:8

77e minuut.
Dawidowski speelt de bal door. Granha bereikt de bal nog maar net als eerste. Granha passt de bal met de wreef. Mihál is nu in balbezit. Mihál draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Mihál passt de bal met de wreef. Kawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawka passt de bal zonder na te denken. Mihál is nu in balbezit. Mihál schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Szkrabik trapt de bal weg. Waldmann rent richting de bal. Waldmann probeert naar een medespeler te passen. Mihál rent richting de bal. Mihál haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancoverdes - GoodGameLeague 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancoverdes 76%, GoodGameLeague 24%.
Biancoverdes - GoodGameLeague 0:9