Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.041
  • Stadion: KS OKS Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 16965
KS OKS Meexiki
3 Tactiek 4--4--2
57% Balbezit 43%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
68.5 gemiddelde waardering 60.1
uitstekend Schieten formidabel
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Grzywiński passt de bal met de wreef. Ivan is nu in balbezit. Quassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivan rent richting de bal. Ivan schiet op doel. Babchin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. González Flores geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Quassi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. González Flores neemt de hoekschop. Quassi maakt een snoekduik en kopt de bal. Babchin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - Meexiki 0:1

9e minuut.
Zarkadis rent richting de bal. Zarkadis met een sublieme pass. Dal Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Quassi onderschept slim de pass. Quassi draait met de bal, schiet en ... Babchin bokst de bal weg.

12e minuut.
Quevedo passt de bal in één keer door. Turčan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turčan passt de bal zonder na te denken. Natzuka is nu in balbezit. Natzuka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Waśko is nu in balbezit. Natzuka verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywiński speelt de bal door. Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka draait met de bal, schiet en ... Bernandes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Dal Porto verovert de bal door een tackle van achteren. Dal Porto speelt de bal door. Domide is nu in balbezit. Domide draait met de bal, schiet en ... Natzuka maakt een snoekduik en kopt de bal. Bernandes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Zhekov is nu in balbezit. Turčan rent richting de bal. Turčan geeft een hoge lob. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Natzuka kopt de bal weg. Klungelig pakt Radziejowski de bal. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS OKS - Meexiki 1:1

36e minuut.
Divjaka is nu in balbezit. Lysý met een sublieme pass. Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Dal Porto verovert de bal door een tackle van achteren. Dal Porto geeft een hoge lob. Grzywiński is nu in balbezit. González Flores geeft een hoge lob. Quassi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
González Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide passt de bal zonder na te denken. Folc bereikt de bal nog maar net als eerste. Folc geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS OKS 50%, Meexiki 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS OKS - Meexiki 1:1

54e minuut.
Klungelig pakt Divjaka de bal. Divjaka passt de bal zonder na te denken. Waśko is nu in balbezit. Natzuka onderschept slim de pass. Natzuka draait met de bal, schiet en ... Bernandes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
González Flores speelt de bal door. Zarkadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarkadis geeft de bal voor. Ivan maakt een snoekduik en kopt de bal. Babchin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - Meexiki 1:2

56e minuut.
Ivan met een sublieme pass. Waśko is nu in balbezit. Waśko geeft de bal voor. Quassi is nu in balbezit. Quassi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Turčan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Natzuka de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baltariu. Baltariu krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Turčan is nu in balbezit. Turčan geeft de bal voor. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Divjaka probeert naar een medespeler te passen. Lysý rent richting de bal. Lysý passt de bal met de wreef. Natzuka is nu in balbezit. Natzuka geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Turčan speelt de bal door. Grzywiński onderschept slim de pass. Lysý bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý geeft een lange en hoge pass. Quevedo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS OKS - Meexiki 2:2

72e minuut.
Waśko geeft een hoge lob. Inworp. Lysý met een snelle inworp. Natzuka rent richting de bal. Natzuka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Turčan kan de bal niet met de borst controleren. Baltariu geeft een hoge lob. Ivan is nu in balbezit. Ivan haalt uit met een fantastische trap. Babchin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - Meexiki 2:3

78e minuut.
Folc passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Quevedo de bal. Baltariu begaat een overtreding. Baltariu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

80e minuut.
Marysek rent richting de bal. Marysek met een sublieme pass. Quassi rent richting de bal. Ivan rent richting de bal. Ivan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS OKS 46%, Meexiki 54%.
KS OKS - Meexiki 2:3