Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Natrekowie SanKozaczek
CSZ Tactiek oko
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60.8 gemiddelde waardering 51.3
excellent Schieten solid
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Pirkl controleert de bal met de borst. Czachomirski is nu in balbezit. Pirkl begaat een overtreding. Pirkl krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Herrera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nádasdy met de inworp. Pardilha rent richting de bal. Pardilha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Dworzyński is nu in balbezit. Dworzyński passt de bal met de wreef. Aravena rent richting de bal. Hillen onderschept slim de pass. Hillen haalt uit met een fantastische trap. Mestrinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Czachomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachomirski draait met de bal, schiet en ... Mestrinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Pardilha passt de bal in één keer door. de Navas is nu in balbezit. de Navas passt de bal in één keer door. Joseph is nu in balbezit. Joseph draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Nádasdy geeft de bal voor. Joseph bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardilha rent richting de bal. Pardilha schiet op doel. Košč maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Brozowski geeft de bal voor. Prelević rent richting de bal. Prelević geeft de bal voor. Pardilha is nu in balbezit. Pardilha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Natrekowie - SanKozaczek 1:0

41e minuut.
Raba geeft een lange en hoge pass. Czachomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel onderschept slim de pass. Montiel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Dworzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Brozowski verovert de bal door een tackle van achteren. Brozowski geeft een hoge lob. Pardilha is nu in balbezit. Pardilha draait met de bal, schiet en ... Košč kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Natrekowie 51%, SanKozaczek 49%.
Natrekowie - SanKozaczek 1:0

49e minuut.
Daar is Aravena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aravena geeft een hoge lob. Prelević bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelević geeft een lange en hoge pass. Pardilha maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Košč kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nádasdy zal de hoekschop nemen. de Navas krijgt zijn hoofd ertegen. Košč bokst de bal weg.

65e minuut.
Brozowski probeert naar een medespeler te passen. Prelević is nu in balbezit. Prelević geeft een hoge lob. Pardilha rent richting de bal. Pardilha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Inworp. Szyszka met een snelle inworp. Dworzyński met een sublieme pass. Czachomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachomirski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Natrekowie - SanKozaczek 1:1

86e minuut.
Brozowski kopt de bal weg. de Navas is nu in balbezit. Raba maakt een afschuwelijke overtreding. de Navas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brozowski wilt de vrije trap nemen. Košč kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Mejía Vélez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dworzyński de bal. de Navas rent richting de bal. de Navas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Natrekowie - SanKozaczek 2:1

88e minuut.
Dworzyński rent richting de bal. Dworzyński passt de bal in één keer door. Daar is Szyszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pardilha verovert de bal door een tackle van achteren. Pardilha haalt uit met een fantastische trap. Košč verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Joseph is nu in balbezit. Joseph schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Natrekowie - SanKozaczek 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Natrekowie 38%, SanKozaczek 62%.
Natrekowie - SanKozaczek 3:1