Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.041
  • Stadion: Moderna Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 8767
SMS Mielec PNR Stars
Defend Tactiek test
41% Balbezit 59%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 49.3
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen solide


8e minuut.
Castro rent richting de bal. Barski verovert de bal door een tackle van achteren. Oszlánczi met een sublieme pass. Quintullanca rent richting de bal. Quintullanca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Grombelski met een sublieme pass. Hardin rent richting de bal. Hardin passt de bal in één keer door. Daar is Quintullanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quintullanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - PNR Stars 1:0

22e minuut.
Säynevirta kopt de bal weg. Borenstein heeft problemen om de bal te vangen. Borenstein passt de bal zonder na te denken. Quintullanca rent richting de bal. Quintullanca haalt uit met een fantastische trap. Barroso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Braeckman met een sublieme pass. Sandsmark kopt de bal weg. Yupeng heeft problemen om de bal te vangen. Farkas rent richting de bal. Farkas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Borenstein rent richting de bal. Borenstein passt de bal in één keer door. Daar is Ferreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Säynevirta bereikt de bal nog maar net als eerste. Säynevirta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMS Mielec 54%, PNR Stars 46%.
SMS Mielec - PNR Stars 1:0

55e minuut.
Jakucevičius passt de bal in één keer door. Armas is nu in balbezit. Armas passt de bal zonder na te denken. Farkas is nu in balbezit. Farkas draait met de bal, schiet en ... Braeckman bokst de bal weg. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Yupeng de bal. Farkas is nu in balbezit. Farkas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SMS Mielec - PNR Stars 1:1

58e minuut.
Hardin passt de bal zonder na te denken. Grombelski heeft problemen om de bal te vangen. Hardin speelt de bal door. Quintullanca is nu in balbezit. Quintullanca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Grombelski geeft de bal voor. Duy Khang heeft problemen om de bal te vangen. Farkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - PNR Stars 1:2

73e minuut.
Armas probeert naar een medespeler te passen. Jakucevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakucevičius geeft een hoge lob. Farkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Qualle rent richting de bal. Sandsmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandsmark speelt de bal door. Farkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkas schiet op doel. Braeckman bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMS Mielec 63%, PNR Stars 37%.
SMS Mielec - PNR Stars 1:2