Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GoodGameLeague Meexiki
TESTOWA Tactiek 4--4--2
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
53.6 gemiddelde waardering 59.4
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
outstanding Verdedigen very good


8e minuut.
Baltariu kopt de bal weg. Granha rent richting de bal. Granha passt de bal zonder na te denken. Mihál is nu in balbezit. Mihál draait met de bal, schiet en ... Bernandes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihál speelt de bal door. Ferah rent richting de bal. Ferah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GoodGameLeague - Meexiki 1:0

19e minuut.
Waldmann geeft de bal voor. Ferah kopt de bal weg. Waśko is nu in balbezit. Mihál verovert de bal door een tackle van achteren. Mihál draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Baltariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltariu passt de bal in één keer door. Zarkadis rent richting de bal. Zarkadis geeft een hoge lob. Quassi springt en kopt de bal. Cichowlas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Gómez Carballido kopt de bal weg. Daar is Waldmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefańczyk met een sublieme pass. Quassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Quassi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
González Flores met de inworp. Gómez Carballido is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zhekov. Zhekov krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Gómez Carballido probeert naar een medespeler te passen. Wiśniowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Ivan is nu in balbezit. Ivan haalt uit met een fantastische trap. Cichowlas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Cichowlas trapt de bal weg van het doel. Granha kopt de bal weg. Waśko rent richting de bal. Mihál verovert de bal door een tackle van achteren. Mihál draait met de bal, schiet en ... Bernandes bokst de bal weg.

37e minuut.
Ferah onderschept slim de pass. Ferah speelt de bal door. Klungelig pakt Mihál de bal. Mihál schiet op doel. Bernandes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GoodGameLeague - Meexiki 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GoodGameLeague 57%, Meexiki 43%.
GoodGameLeague - Meexiki 2:0

46e minuut.
Ferrari komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ivan is nu in balbezit. Kargılı onderschept slim de pass. Quassi verovert de bal door een tackle van achteren. Quassi haalt uit met een fantastische trap. Cichowlas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GoodGameLeague - Meexiki 2:1

52e minuut.
Zhekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Carballido bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Carballido geeft een hoge lob. Mihál rent richting de bal. Mihál draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Ferrari rent richting de bal. Zhekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhekov met een sublieme pass. Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Waśko is nu in balbezit. Mihál verovert de bal door een tackle van achteren. Ferah is nu in balbezit. Ferah haalt uit met een fantastische trap. Bernandes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GoodGameLeague - Meexiki 3:1

60e minuut.
Kargılı verovert de bal door een tackle van achteren. Kargılı geeft de bal voor. Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihál draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GoodGameLeague - Meexiki 4:1

65e minuut.
Gómez Carballido onderschept slim de pass. Granha rent richting de bal. Granha speelt de bal door. Mihál is nu in balbezit. Mihál draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ferah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferah schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Doeltrap. Carpentieri komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Waldmann passt de bal zonder na te denken. Granha speelt de bal door. Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihál haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GoodGameLeague - Meexiki 5:1

84e minuut.
Zarkadis passt de bal zonder na te denken. Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśniowiecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ivan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Baltariu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ivan kopt de bal weg. Quassi probeert de bal aan de voet te houden. Kargılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Quassi onderschept slim de pass. Quassi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GoodGameLeague - Meexiki 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GoodGameLeague 51%, Meexiki 49%.
GoodGameLeague - Meexiki 5:2