Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS_Lechia_Gdańsk Natrekowie
Niespodzianka Tactiek CSZ
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 59.2
very good Schieten excellent
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Gamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamargo speelt de bal door. Sukatmaz is nu in balbezit. Sukatmaz haalt uit met een fantastische trap. Mestrinho probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Pirkl rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - Natrekowie 1:0

6e minuut.
Nádasdy speelt de bal door. Cerezo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aliancki. Cerezo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cerezo wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Brycht verovert de bal door een tackle van achteren. Brycht passt de bal zonder na te denken. Daar is Nádasdy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nádasdy geeft een hoge lob. Spandowski springt en kopt de bal. Zanchetto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Aravena onderschept slim de pass. Aravena geeft een hoge lob. Barco rent richting de bal. Spandowski onderschept slim de pass. Spandowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Nádasdy probeert naar een medespeler te passen. Spandowski rent richting de bal. Barco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barco krijgt een gele kaart. Spandowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Spandowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS_Lechia_Gdańsk - Natrekowie 1:1

24e minuut.
Lauri rent richting de bal. Spandowski is nu in balbezit. Cobian rent richting de bal. Spandowski verovert de bal door een tackle van achteren. Spandowski schiet op doel. Zanchetto bokst de bal weg.

29e minuut.
Sharudi geeft een lange en hoge pass. Sukatmaz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pirkl. Sukatmaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Smailbegović komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Lauri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spandowski is nu in balbezit. Cerezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerezo haalt uit met een fantastische trap. Zanchetto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamargo geeft de bal voor. Klungelig pakt Brycht de bal. Sukatmaz is nu in balbezit. Sukatmaz haalt uit met een fantastische trap. Mestrinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS_Lechia_Gdańsk 53%, Natrekowie 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS_Lechia_Gdańsk - Natrekowie 1:1

46e minuut.
Husejko met een sublieme pass. Aliancki rent richting de bal. Aliancki geeft een lange en hoge pass. Cerezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerezo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Smailbegović passt de bal in één keer door. Nádasdy rent richting de bal. Nádasdy probeert naar een medespeler te passen. Cerezo is nu in balbezit. Cerezo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Nádasdy is nu in balbezit. Nádasdy geeft een hoge lob. Spandowski rent richting de bal. Spandowski schiet op doel. Zanchetto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - Natrekowie 1:2

58e minuut.
Sukatmaz met een sublieme pass. Gamargo is nu in balbezit. Spandowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Spandowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

60e minuut.
Barco probeert naar een medespeler te passen. Sharudi heeft problemen om de bal te vangen. Sharudi passt de bal zonder na te denken. Lugachov rent richting de bal. Lugachov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuzmanov komt het veld opgelopen. Vergoossen komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Aravena rent richting de bal. Aravena geeft een lange en hoge pass. Cerezo kopt de bal weg. Daar is Nádasdy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nádasdy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gamargo passt de bal in één keer door. Kuzmanov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pirkl. Pirkl krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Sharudi passt de bal met de wreef. Vergoossen is nu in balbezit. Aravena begaat een overtreding. Aravena krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Brycht passt de bal zonder na te denken. Brozowski probeert naar een medespeler te passen. Prelević is nu in balbezit. Prelević geeft een lange en hoge pass. Cerezo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Doeltrap. Berbeć komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS_Lechia_Gdańsk 57%, Natrekowie 43%.
KS_Lechia_Gdańsk - Natrekowie 1:2