Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biancoverdes Meexiki
liga 5 Tactiek 4--4--2
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
64.7 gemiddelde waardering 60.8
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen zeer goed


21e minuut.
González Flores verovert de bal door een tackle van achteren. González Flores probeert naar een medespeler te passen. Zhekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhekov geeft een lange en hoge pass. Ivan maakt een snoekduik en kopt de bal. Chitaru bokst de bal weg.

28e minuut.
Mattalia onderschept slim de pass. Mattalia probeert naar een medespeler te passen. Bình Nguyên is nu in balbezit. Bình Nguyên haalt uit met een fantastische trap. Bernandes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancoverdes - Meexiki 1:0

35e minuut.
Masciaro heeft problemen om de bal te vangen. Zarkadis rent richting de bal. Masciaro maakt een afschuwelijke overtreding. Masciaro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancoverdes 57%, Meexiki 43%.
Biancoverdes - Meexiki 1:0

48e minuut.
Mattalia geeft een hoge lob. Marysek is nu in balbezit. Masciaro onderschept slim de pass. Masciaro geeft de bal voor. Waśko verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruixing bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivan onderschept slim de pass. Ivan schiet op doel. Chitaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Biancoverdes - Meexiki 1:1

58e minuut.
Koraćević geeft een lange en hoge pass. Hofstede is nu in balbezit. Mattalia maakt een afschuwelijke overtreding. Mattalia krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Klungelig pakt Zhekov de bal. Koraćević rent richting de bal. Koraćević passt de bal met de wreef. Bình Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Nguyên schiet op doel. Bernandes bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancoverdes - Meexiki 2:1

70e minuut.
Cohen heeft problemen om de bal te vangen. Zhekov probeert naar een medespeler te passen. González Flores is nu in balbezit. González Flores geeft een lange en hoge pass. Quassi springt en kopt de bal. Chitaru bokst de bal weg.

81e minuut.
Hofstede geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cohen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boughamni is nu in balbezit. Boughamni geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancoverdes 50%, Meexiki 50%.
Biancoverdes - Meexiki 2:1