Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atom Pabianice SMS Mielec
BOK BOK Tactiek :)
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50 gemiddelde waardering 54
solide Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen redelijk


1e minuut.
Barski geeft een hoge lob. Kapo kopt de bal weg. Klungelig pakt Sucigan de bal. Quintullanca rent richting de bal. Quintullanca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Colatrella geeft een lange en hoge pass. Kazimierczak kopt de bal weg. Klungelig pakt Johnson de bal. Quintullanca is nu in balbezit. Quintullanca draait met de bal, schiet en ... Stanislav kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Waszkiewicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kazimierczak rent richting de bal. Kazimierczak passt de bal zonder na te denken. Sauser rent richting de bal. Sauser schiet op doel. Braeckman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Pabianice - SMS Mielec 1:0

44e minuut.
Klungelig pakt Kazimierczak de bal. Kazimierczak probeert naar een medespeler te passen. Sauser rent richting de bal. Sauser haalt uit met een fantastische trap. Braeckman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Pabianice - SMS Mielec 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atom Pabianice 55%, SMS Mielec 45%.
Atom Pabianice - SMS Mielec 2:0

48e minuut.
Barski onderschept slim de pass. Waszkiewicz rent richting de bal. Met opzet legt Iupceanu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Iupceanu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

64e minuut.
Waszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Stanislav speelt de bal door. Roca kopt de bal weg. Sauser rent richting de bal. Sauser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bugatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Yupeng is nu in balbezit. Bugatto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yupeng raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Yupeng kan niet meer verder spelen. Szumilas komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Sucigan speelt de bal door. Puebla rent richting de bal. Puebla met een sublieme pass. Quintullanca is nu in balbezit. Quintullanca schiet op doel. Stanislav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Borenstein passt de bal met de wreef. Waszkiewicz rent richting de bal. Waszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Hardin geeft een lange en hoge pass. Quintullanca springt en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atom Pabianice 54%, SMS Mielec 46%.
Atom Pabianice - SMS Mielec 2:0