Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SanKozaczek GoodGameLeague
oko Tactiek TESTOWA
46% Balbezit 54%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
52.6 gemiddelde waardering 57.3
solid Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen outstanding


7e minuut.
Beglaryan rent richting de bal. Gómez Carballido verovert de bal door een tackle van achteren. Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihál draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SanKozaczek - GoodGameLeague 0:1

17e minuut.
Mejía Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Vélez geeft de bal voor. Czachomirski is nu in balbezit. Czachomirski haalt uit met een fantastische trap. Cichowlas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SanKozaczek - GoodGameLeague 1:1

21e minuut.
Gómez Carballido met een sublieme pass. Kawka is nu in balbezit. Kawka passt de bal met de wreef. Mihál is nu in balbezit. Mihál draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Zachwyc geeft een lange en hoge pass. Ferrer rent richting de bal. Montiel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Montiel moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Montiel schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

37e minuut.
Raba geeft een lange en hoge pass. Kargılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachomirski onderschept slim de pass. Czachomirski schiet op doel. Cichowlas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SanKozaczek 40%, GoodGameLeague 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SanKozaczek - GoodGameLeague 1:1

47e minuut.
Daar is Mihál, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zachwyc is nu in balbezit. Mihál tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihál krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Granha passt de bal in één keer door. Gómez Carballido rent richting de bal. Mejía Vélez rent richting de bal. Gómez Carballido verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Carballido draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Zachwyc geeft de bal voor. Mrowiński geeft een lange en hoge pass. Kawka is nu in balbezit. Kawka haalt uit met een fantastische trap. Košč maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SanKozaczek - GoodGameLeague 1:2

60e minuut.
Gómez Carballido bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zachwyc. Gómez Carballido raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferrari komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Zachwyc is nu in balbezit. Zachwyc geeft een lange en hoge pass. Wiśniowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillen onderschept slim de pass. Hillen schiet op doel. Cichowlas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Granha met een sublieme pass. Gómez Carballido bereikt de bal nog maar net als eerste. Beglaryan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beglaryan krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Dworzyński is nu in balbezit. Dworzyński met een sublieme pass. Hillen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillen haalt uit met een fantastische trap. Cichowlas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SanKozaczek - GoodGameLeague 2:2

78e minuut.
Daar is Wiśniowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kargılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillen verovert de bal door een tackle van achteren. Czachomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachomirski haalt uit met een fantastische trap. Cichowlas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Zachwyc is nu in balbezit. Gómez Carballido onderschept slim de pass. Gómez Carballido probeert naar een medespeler te passen. Mihál is nu in balbezit. Mihál schiet op doel. Košč bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SanKozaczek 41%, GoodGameLeague 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SanKozaczek - GoodGameLeague 2:2