Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Natrekowie Biancoverdes
CSZ Tactiek liga 5
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
59.9 gemiddelde waardering 61.3
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Prelević geeft een hoge lob. Nádasdy is nu in balbezit. Nádasdy passt de bal in één keer door. Cerezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerezo draait met de bal, schiet en ... Chitaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Mestrinho speelt de bal door. Brycht rent richting de bal. Brycht geeft de bal voor. Boughamni geeft een hoge lob. Bình Nguyên krijgt zijn hoofd ertegen. Mestrinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Acıbadem geeft een hoge lob. Koraćević probeert de bal met de borst te controleren. Brozowski begaat een overtreding. Brozowski krijgt een gele kaart. Koraćević wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Koraćević kan niet meer verder spelen. Zambrowski komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Acıbadem geeft de bal voor. Inworp. Prelević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spandowski heeft problemen om de bal te vangen. Spandowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Natrekowie 53%, Biancoverdes 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Natrekowie - Biancoverdes 0:0

48e minuut.
Klungelig pakt Masciaro de bal. Masciaro probeert naar een medespeler te passen. Bình Nguyên rent richting de bal. Bình Nguyên draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Natrekowie - Biancoverdes 0:1

60e minuut.
Masciaro is nu in balbezit. Masciaro geeft de bal voor. Klungelig pakt Aravena de bal. Bình Nguyên rent richting de bal. Bình Nguyên haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ruixing probeert de bal aan de voet te houden. Prelević bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelević probeert naar een medespeler te passen. Spandowski probeert de bal met de borst te controleren. Spandowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Nádasdy speelt de bal door. Prelević rent richting de bal. Prelević met een sublieme pass. Spandowski rent richting de bal. Spandowski draait met de bal, schiet en ... Chitaru bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Natrekowie 43%, Biancoverdes 57%.
Natrekowie - Biancoverdes 0:1