Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.041
  • Stadion: KS OKS Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 13629
KS OKS ŁKS Orzeł II
1 Tactiek New
52% Balbezit 48%
21% Spel op eigen helft 79%
38 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
65.4 gemiddelde waardering 44.6
formidabel Schieten redelijk
formidabel Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


1e minuut.
Klungelig pakt Urra de bal. Lysý probeert naar een medespeler te passen. Natzuka is nu in balbezit. Natzuka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - ŁKS Orzeł II 1:0

3e minuut.
Lysý verovert de bal door een tackle van achteren. Lysý geeft een hoge lob. Sopata kopt de bal weg. Folc geeft een hoge lob. Natzuka springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Folc passt de bal met de wreef. Lysý bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý geeft de bal voor. Natzuka rent richting de bal. Natzuka draait met de bal, schiet en ... Jankowiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

10e minuut.
Málek met een sublieme pass. Lysý is nu in balbezit. Lysý met een sublieme pass. Natzuka rent richting de bal. Natzuka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - ŁKS Orzeł II 2:0

12e minuut.
Lysý onderschept slim de pass. Lysý met een sublieme pass. Málek probeert naar een medespeler te passen. Natzuka is nu in balbezit. Natzuka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Folc met een sublieme pass. Całka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý onderschept slim de pass. Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka schiet op doel. Jankowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Málek bereikt de bal nog maar net als eerste. Málek met een sublieme pass. Domide probeert naar een medespeler te passen. Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Divjaka passt de bal met de wreef. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide passt de bal zonder na te denken. Málek geeft de bal voor. Natzuka springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Folc met een sublieme pass. Lysý rent richting de bal. Lysý probeert naar een medespeler te passen. Natzuka is nu in balbezit. Natzuka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - ŁKS Orzeł II 3:0

28e minuut.
Kałuski met een snelle inworp. Lysý is nu in balbezit. Lysý geeft een lange en hoge pass. Natzuka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - ŁKS Orzeł II 4:0

30e minuut.
Natzuka kopt de bal weg. Lysý bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý probeert naar een medespeler te passen. Domide rent richting de bal. Domide draait met de bal, schiet en ... Jankowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lysý geeft een lange en hoge pass. Domide rent richting de bal. Domide schiet op doel. Jankowiak bokst de bal weg. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide schiet op doel. Jankowiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - ŁKS Orzeł II 5:0

32e minuut.
Bambagini verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lysý met de inworp. Folc bereikt de bal nog maar net als eerste. Folc geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopata legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Natzuka raakt geblesseerd tijdens het duel. Folc zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Jankowiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - ŁKS Orzeł II 6:0

35e minuut.
Divjaka geeft een lange en hoge pass. Lysý speelt de bal door. Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka schiet op doel. Całka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jankowiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Bambagini rent richting de bal. Lysý onderschept slim de pass. Lysý passt de bal in één keer door. Natzuka rent richting de bal. Natzuka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide geeft een lange en hoge pass. Urra heeft problemen om de bal te vangen. Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka draait met de bal, schiet en ... Jankowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS OKS 28%, ŁKS Orzeł II 72%.
KS OKS - ŁKS Orzeł II 6:0

51e minuut.
Natzuka is nu in balbezit. Folc rent richting de bal. Folc passt de bal zonder na te denken. Lysý is nu in balbezit. Lysý haalt uit met een fantastische trap. Jankowiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - ŁKS Orzeł II 7:0

53e minuut.
Klungelig pakt Całka de bal. Natzuka is nu in balbezit. Całka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka onderschept slim de pass. Natzuka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Folc geeft een hoge lob. Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka passt de bal met de wreef. Lysý bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Jankowiak probeert naar een medespeler te passen. Málek kopt de bal weg. Daar is Całka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - ŁKS Orzeł II 8:0

59e minuut.
Harth bereikt de bal nog maar net als eerste. Harth passt de bal met de wreef. Lysý rent richting de bal. Lysý geeft een lange en hoge pass. Natzuka maakt een snoekduik en kopt de bal. Jankowiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Całka rent richting de bal. Całka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Divjaka met de inworp. Domide geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - ŁKS Orzeł II 9:0

66e minuut.
Zisiadis heeft problemen om de bal te vangen. Zisiadis passt de bal in één keer door. Urra is nu in balbezit. Natzuka onderschept slim de pass. Natzuka haalt uit met een fantastische trap. Jankowiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Málek speelt de bal door. Domide rent richting de bal. Domide passt de bal zonder na te denken. Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Divjaka geeft de bal voor. Sopata kopt de bal weg. Daar is Aguzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Málek geeft de bal voor. Natzuka springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Urra bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Całka ... Strafschop! Całka krijgt een gele kaart. Natzuka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Málek neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - ŁKS Orzeł II 10:0

75e minuut.
Folc passt de bal met de wreef. Natzuka rent richting de bal. Całka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Natzuka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Folc neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal. Jankowiak bokst de bal weg.

78e minuut.
Dal Porto geeft een lange en hoge pass. Lysý rent richting de bal. Lysý geeft een lange en hoge pass. Natzuka probeert de bal met de borst te controleren. Natzuka haalt uit met een fantastische trap. Jankowiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Folc probeert naar een medespeler te passen. Dal Porto met een sublieme pass. Málek speelt de bal door. Natzuka is nu in balbezit. Natzuka haalt uit met een fantastische trap. Jankowiak bokst de bal weg.

86e minuut.
Divjaka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domide is nu in balbezit. Domide geeft de bal voor. Natzuka springt en kopt de bal. Jankowiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - ŁKS Orzeł II 11:0

89e minuut.
Natzuka kopt de bal weg. Domide is nu in balbezit. Domide geeft een lange en hoge pass. Natzuka rent richting de bal. Natzuka draait met de bal, schiet en ... Jankowiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS OKS 13%, ŁKS Orzeł II 87%.
KS OKS - ŁKS Orzeł II 11:0