Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.041
  • Stadion: PNR Stars Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3993
PNR Stars KS Hańcza
test Tactiek 532H
53% Balbezit 47%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
51.7 gemiddelde waardering 57.5
very good Schieten excellent
adequate Passen excellent
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Taïeb speelt de bal door. Basałaj rent richting de bal. Basałaj probeert naar een medespeler te passen. Strakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Strakovich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mărgăritescu controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Farkas. Mărgăritescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Mărgăritescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grombelski probeert de bal met de borst te controleren. Strakovich is nu in balbezit. Strakovich passt de bal zonder na te denken. Barroso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PNR Stars - KS Hańcza 0:1

15e minuut.
Klemettilä zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Lucarino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucarino speelt de bal door. Strakovich rent richting de bal. Strakovich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Prasnal rent richting de bal. Basałaj onderschept slim de pass. Basałaj geeft de bal voor. Nică springt en kopt de bal. Barroso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PNR Stars - KS Hańcza 0:2

19e minuut.
Castro rent richting de bal. Boyen onderschept slim de pass. Boyen passt de bal in één keer door. Nică rent richting de bal. Nică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Mărgăritescu onderschept slim de pass. Mărgăritescu probeert naar een medespeler te passen. Nică rent richting de bal. Nică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PNR Stars - KS Hańcza 0:3

29e minuut.
Boyen onderschept slim de pass. Boyen met een sublieme pass. Daar is Nică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nică draait met de bal, schiet en ... Barroso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PNR Stars - KS Hańcza 0:4

35e minuut.
Grombelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemettilä is nu in balbezit. Klemettilä passt de bal in één keer door. Strakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Strakovich draait met de bal, schiet en ... Barroso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Armas verovert de bal door een tackle van achteren. Castro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klemettilä. Klemettilä krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Boyen onderschept slim de pass. Armas rent richting de bal. Armas geeft een lange en hoge pass. Filemon is nu in balbezit. Filemon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PNR Stars - KS Hańcza 1:4

44e minuut.
Basałaj kopt de bal weg. Farkas rent richting de bal. Taïeb begaat een overtreding. Taïeb krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PNR Stars 65%, KS Hańcza 35%.
PNR Stars - KS Hańcza 1:4

48e minuut.
Grombelski verovert de bal door een tackle van achteren. Grombelski geeft de bal voor. Filemon rent richting de bal. Filemon schiet op doel. Venditti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PNR Stars - KS Hańcza 2:4

49e minuut.
Prasnal is nu in balbezit. Prasnal geeft de bal voor. Labak probeert de bal aan de voet te houden. Nică is nu in balbezit. Nică schiet op doel. Barroso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Filemon is nu in balbezit. Lucarino is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Filemon. Filemon krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Strakovich passt de bal met de wreef. Basałaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Basałaj geeft een hoge lob. Strakovich rent richting de bal. Strakovich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Armas onderschept slim de pass. Armas geeft een hoge lob. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Filemon draait met de bal, schiet en ... Venditti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Prasnal geeft de bal voor. Klungelig pakt Strakovich de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Modan. Modan krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Taïeb geeft een hoge lob. Klungelig pakt Modan de bal. Strakovich rent richting de bal. Strakovich haalt uit met een fantastische trap. Barroso probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Boyen verovert de bal door een tackle van achteren. Armas verovert de bal door een tackle van achteren. Armas passt de bal met de wreef. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Klemettilä rent richting de bal. Klemettilä geeft een lange en hoge pass. Grombelski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Strakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Strakovich haalt uit met een fantastische trap. Barroso bokst de bal weg. Paal!

75e minuut.
Taïeb passt de bal zonder na te denken. Daar is Nică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labak rent richting de bal. Nică verovert de bal door een tackle van achteren. Nică schiet op doel. Barroso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Castro onderschept slim de pass. Miklík bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemettilä speelt de bal door. Daar is Nică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nică schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Melisz komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Boyen verovert de bal door een tackle van achteren. Boyen geeft een hoge lob. Melisz kopt de bal weg. Nică rent richting de bal. Nică haalt uit met een fantastische trap. Barroso bokst de bal weg.

82e minuut.
Basałaj neemt de hoekschop. Grombelski onderschept slim de pass. Nică rent richting de bal. Nică schiet op doel. Labak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PNR Stars - KS Hańcza 2:5

86e minuut.
Mărgăritescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farkas met een snelle inworp. Filemon rent richting de bal. Filemon haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Venditti bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PNR Stars 58%, KS Hańcza 42%.
PNR Stars - KS Hańcza 2:5