Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.041
  • Stadion: Moderna Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6509
SMS Mielec KS_Lechia_Gdańsk
:) Tactiek Lechia 3
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 52.1
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Ječmínek passt de bal met de wreef. Smailbegović speelt de bal door. Ferreira heeft problemen om de bal te vangen. Kuzmanov is nu in balbezit. Kuzmanov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Barski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sukatmaz is nu in balbezit. Sukatmaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kapo is nu in balbezit. Kapo probeert naar een medespeler te passen. Hardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardin geeft een lange en hoge pass. Quintullanca krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - KS_Lechia_Gdańsk 1:0

10e minuut.
Klungelig pakt Gamargo de bal. Gamargo passt de bal zonder na te denken. Sukatmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukatmaz draait met de bal, schiet en ... Braeckman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SMS Mielec - KS_Lechia_Gdańsk 1:1

13e minuut.
Daar is Kapo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapo speelt de bal door. Hardin is nu in balbezit. Hardin geeft een lange en hoge pass. Quintullanca maakt een snoekduik en kopt de bal. Zanchetto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Smailbegović passt de bal zonder na te denken. Gamargo rent richting de bal. Gamargo passt de bal in één keer door. Sukatmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukatmaz haalt uit met een fantastische trap. Braeckman bokst de bal weg.

28e minuut.
Borenstein geeft de bal voor. Lauri is nu in balbezit. Lauri passt de bal in één keer door. Sukatmaz rent richting de bal. Sukatmaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Barco rent richting de bal. Barco geeft de bal voor. Klungelig pakt Ferreira de bal. Kuzmanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanov geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Sukatmaz is nu in balbezit. Sukatmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - KS_Lechia_Gdańsk 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMS Mielec 64%, KS_Lechia_Gdańsk 36%.
SMS Mielec - KS_Lechia_Gdańsk 1:2

46e minuut.
Kapo is nu in balbezit. Kapo probeert naar een medespeler te passen. Hardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardin geeft de bal voor. Quintullanca krijgt zijn hoofd ertegen. Zanchetto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Daar is Borenstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borenstein speelt de bal door. Sukatmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukatmaz haalt uit met een fantastische trap. Szumilas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Braeckman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mezenga komt het veld opgelopen. Lugachov komt het veld opgelopen. Vergoossen komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Lugachov met de inworp. Sharudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharudi passt de bal in één keer door. Gamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamargo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Sukatmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Waszkiewicz begaat een overtreding. Sukatmaz raakt geblesseerd tijdens het duel. Sharudi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ferreira kopt de bal weg. Sukatmaz rent richting de bal. Sukatmaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sukatmaz zal de hoekschop nemen. Puebla kan de bal niet met de borst controleren. Gamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamargo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Barco verovert de bal door een tackle van achteren. Barco geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapo met de inworp. Hardin geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Vergoossen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Berbeć komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Lugachov met een snelle inworp. Sharudi is nu in balbezit. Sharudi passt de bal zonder na te denken. Gamargo is nu in balbezit. Gamargo schiet op doel. Braeckman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ferreira met een sublieme pass. Lugachov is nu in balbezit. Lugachov passt de bal zonder na te denken. Sharudi geeft een lange en hoge pass. Braeckman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Szumilas trapt de bal weg. Sharudi kopt de bal weg. Klungelig pakt Sukatmaz de bal. Sukatmaz schiet op doel. Braeckman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - KS_Lechia_Gdańsk 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMS Mielec 66%, KS_Lechia_Gdańsk 34%.
SMS Mielec - KS_Lechia_Gdańsk 1:3