Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.041
  • Stadion: Meexiki Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 12082
Meexiki KS Hańcza
4--4--2 Tactiek 532H
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
60.2 gemiddelde waardering 56.5
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Zhekov onderschept slim de pass. Zhekov probeert naar een medespeler te passen. Quassi is nu in balbezit. Quassi haalt uit met een fantastische trap. Venditti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Zhekov rent richting de bal. Zhekov passt de bal in één keer door. Quassi rent richting de bal. Quassi haalt uit met een fantastische trap. Venditti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meexiki - KS Hańcza 1:0

15e minuut.
Zarkadis rent richting de bal. Zarkadis passt de bal met de wreef. Zhekov met een sublieme pass. Daar is Ivan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivan haalt uit met een fantastische trap. Venditti bokst de bal weg.

17e minuut.
Zarkadis is nu in balbezit. Mărgăritescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zarkadis raakt geblesseerd tijdens het duel. Zarkadis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ivan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mărgăritescu is nu in balbezit. Mărgăritescu passt de bal zonder na te denken. Basałaj probeert naar een medespeler te passen. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ivan controleert de bal met de borst. Zarkadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarkadis probeert naar een medespeler te passen. Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivan draait met de bal, schiet en ... Venditti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Meexiki - KS Hańcza 2:0

39e minuut.
Taïeb met een sublieme pass. Basałaj is nu in balbezit. Basałaj passt de bal in één keer door. Nică rent richting de bal. Nică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meexiki 42%, KS Hańcza 58%.
Meexiki - KS Hańcza 2:0

46e minuut.
Alasuutari komt het veld opgelopen.

54e minuut.
González Flores rent richting de bal. González Flores passt de bal met de wreef. Ivan is nu in balbezit. Ivan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meexiki - KS Hańcza 3:0

59e minuut.
Basałaj onderschept slim de pass. Basałaj geeft een hoge lob. Grzywiński probeert de bal met de borst te controleren. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Zhekov met een sublieme pass. González Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. González Flores geeft de bal voor. Venditti probeert wanhopig de bal te grijpen. Ivan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meexiki - KS Hańcza 4:0

64e minuut.
Buitenspel voor Strakovich. Goede buitenspelval van de verdediging. Marysek neemt vlug de vrije trap. Ivan kopt de bal weg. Quassi rent richting de bal. Quassi draait met de bal, schiet en ... Venditti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Boyen kopt de bal weg. Klemettilä probeert naar een medespeler te passen. Zarkadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Zarkadis de bal. Zarkadis geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Venditti bokst de bal weg.

71e minuut.
Basałaj is nu in balbezit. Marysek verovert de bal door een tackle van achteren. Marysek met een sublieme pass. Ivan is nu in balbezit. Ivan schiet op doel. Venditti bokst de bal weg. Zhekov met een sublieme pass. Klungelig pakt Ivan de bal. Shohdy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shohdy krijgt een gele kaart. Ivan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Melisz komt het veld opgelopen. Jančiukas komt het veld opgelopen. Zhekov neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Meexiki - KS Hańcza 5:0

79e minuut.
Basałaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Basałaj passt de bal zonder na te denken. Strakovich rent richting de bal. Strakovich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Daar is Ivan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivan is nu in balbezit. Ivan draait met de bal, schiet en ... Venditti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meexiki - KS Hańcza 6:0

83e minuut.
Mărgăritescu geeft een lange en hoge pass. González Flores is nu in balbezit. Jančiukas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jančiukas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

88e minuut.
Quassi rent richting de bal. Zhekov is nu in balbezit. Zhekov met een sublieme pass. Ivan rent richting de bal. Ivan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Meexiki - KS Hańcza 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meexiki 43%, KS Hańcza 57%.
Meexiki - KS Hańcza 7:0