Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atom Pabianice GoodGameLeague
BOK BOK Tactiek TESTOWA
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 61.6
adequate Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen incredible


1e minuut.
Colatrella is nu in balbezit. Colatrella passt de bal zonder na te denken. Dawidowski speelt de bal door. Kawka rent richting de bal. Kawka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Knežević met de inworp. Waldmann rent richting de bal. Waldmann passt de bal in één keer door. Mihál rent richting de bal. Mihál draait met de bal, schiet en ... Stanislav verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Granha speelt de bal door. Daar is Waldmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waldmann passt de bal zonder na te denken. Kawka rent richting de bal. Kawka schiet op doel. Stanislav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Mihál kopt de bal weg. Kawka rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Rawski ... Strafschop! Directe rode kaart, Rawski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rawski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Kawka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mihál neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!

18e minuut.
Granha met een sublieme pass. Waldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldmann passt de bal met de wreef. Ferrer rent richting de bal. Ferrer geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Accettola is nu in balbezit. Dawidowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dawidowski passt de bal zonder na te denken. Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihál schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Knežević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiśniowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśniowiecki passt de bal met de wreef. Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski geeft een lange en hoge pass. Stanislav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Sauser rent richting de bal. Knežević onderschept slim de pass. Knežević probeert naar een medespeler te passen. Dawidowski is nu in balbezit. Dawidowski geeft een hoge lob. Stanislav verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihál haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Pabianice - GoodGameLeague 0:1

30e minuut.
Dawidowski speelt de bal door. Granha met een sublieme pass. Accettola is nu in balbezit. Mihál verovert de bal door een tackle van achteren. Mihál haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dawidowski probeert naar een medespeler te passen. Kawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawka passt de bal zonder na te denken. Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihál haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Pabianice - GoodGameLeague 0:2

41e minuut.
Iupceanu probeert naar een medespeler te passen. Kargılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kargılı passt de bal met de wreef. Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atom Pabianice 67%, GoodGameLeague 33%.
Atom Pabianice - GoodGameLeague 0:2

53e minuut.
Waldmann passt de bal met de wreef. Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste. Granha speelt de bal door. Mihál rent richting de bal. Mihál draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kawka probeert naar een medespeler te passen. Waldmann probeert naar een medespeler te passen. Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihál schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Pabianice - GoodGameLeague 0:3

80e minuut.
Kargılı geeft een hoge lob. Mihál rent richting de bal. Iupceanu begaat een overtreding. Iupceanu krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Kawka is nu in balbezit. Johnson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kawka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dawidowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Colatrella de bal. Mihál rent richting de bal. Mihál schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atom Pabianice 65%, GoodGameLeague 35%.
Atom Pabianice - GoodGameLeague 0:3