Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atom Pabianice SanKozaczek
BOK BOK Tactiek oko
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
50.6 gemiddelde waardering 53.5
solid Schieten very good
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera passt de bal zonder na te denken. Montiel is nu in balbezit. Szyszka geeft een hoge lob. Hillen springt en kopt de bal. Stanislav bokst de bal weg.

7e minuut.
Szyszka rent richting de bal. Szyszka geeft de bal voor. Czachomirski rent richting de bal. Czachomirski draait met de bal, schiet en ... Stanislav werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Pabianice - SanKozaczek 0:1

8e minuut.
Montiel met een sublieme pass. Raba probeert naar een medespeler te passen. Hillen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillen haalt uit met een fantastische trap. Stanislav probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mejía Vélez neemt vlug de vrije trap. Sucigan kopt de bal weg. Johnson heeft problemen om de bal te vangen. Czachomirski verovert de bal door een tackle van achteren. Czachomirski draait met de bal, schiet en ... Stanislav bokst de bal weg. Hillen rent richting de bal. Hillen haalt uit met een fantastische trap. Stanislav probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Roca geeft een lange en hoge pass. Mejía Vélez is nu in balbezit. Bugatto onderschept slim de pass. Bugatto draait met de bal, schiet en ... Košč werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atom Pabianice - SanKozaczek 1:1

27e minuut.
Hillen kopt de bal weg. Klungelig pakt Montiel de bal. Johnson geeft een lange en hoge pass. Bugatto probeert de bal met de borst te controleren. Bugatto draait met de bal, schiet en ... Košč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Szyszka is nu in balbezit. Roca onderschept slim de pass. Roca geeft de bal voor. Bugatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugatto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sucigan probeert de bal aan de voet te houden. Czachomirski is nu in balbezit. Czachomirski geeft een hoge lob. Hillen springt en kopt de bal. Stanislav werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Pabianice - SanKozaczek 1:2

45e minuut.
Sucigan geeft een hoge lob. Herrera probeert de bal met de borst te controleren. Sauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauser haalt uit met een fantastische trap. Košč maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atom Pabianice 67%, SanKozaczek 33%.
Atom Pabianice - SanKozaczek 1:2

47e minuut.
Píccolo probeert naar een medespeler te passen. Morosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Morosini speelt de bal door. Sauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauser draait met de bal, schiet en ... Košč kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roca rent richting de bal. Roca geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Szyszka geeft een hoge lob. Colatrella kopt de bal weg. Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachomirski haalt uit met een fantastische trap. Stanislav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Dworzyński geeft een hoge lob. Colatrella bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hillen krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Raba rent richting de bal. Raba passt de bal met de wreef. Hillen rent richting de bal. Czachomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachomirski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Zachwyc geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morosini met een snelle inworp. Roca is nu in balbezit. Roca geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atom Pabianice 74%, SanKozaczek 26%.
Atom Pabianice - SanKozaczek 1:2