Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-11 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.041
  • Stadion: KS OKS Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 15264
KS OKS SMS Mielec
1 Tactiek :)
59% Balbezit 41%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.1 gemiddelde waardering 57.5
excellent Schieten very good
formidable Passen excellent
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Parusel rent richting de bal. Parusel geeft een hoge lob. Kapo met een sublieme pass. Daar is Waszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waszkiewicz schiet op doel. Polko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Turčan schiet op doel. Lysý geeft een lange en hoge pass. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo draait met de bal, schiet en ... Braeckman bokst de bal weg.

19e minuut.
Havas passt de bal met de wreef. Kapo met een sublieme pass. Vrancken is nu in balbezit. Vrancken geeft de bal voor. Waszkiewicz kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Buczek speelt de bal door. Klungelig pakt Turčan de bal. Turčan passt de bal in één keer door. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Turčan geeft de bal voor. Daar is Duy Khang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tummolo rent richting de bal. Podleski is nu in balbezit. Podleski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Havas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý met een sublieme pass. Daar is Turčan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turčan geeft een lange en hoge pass. Quevedo springt en kopt de bal. Braeckman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tummolo onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Podleski probeert naar een medespeler te passen. Sabou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabou passt de bal met de wreef. Turčan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turčan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Turčan neemt de hoekschop. Quevedo maakt een snoekduik en kopt de bal. Braeckman bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - SMS Mielec 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS OKS 46%, SMS Mielec 54%.
KS OKS - SMS Mielec 1:0

46e minuut.
Barski onderschept slim de pass. Barski passt de bal zonder na te denken. Kapo geeft een lange en hoge pass. Quintullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintullanca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Inworp. Buczek met een snelle inworp. Turčan rent richting de bal. Turčan geeft een lange en hoge pass. Quevedo maakt een snoekduik en kopt de bal. Braeckman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Turčan is nu in balbezit. Turčan geeft een lange en hoge pass. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo haalt uit met een fantastische trap. Braeckman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - SMS Mielec 2:0

59e minuut.
Kapo geeft de bal voor. Klungelig pakt Parusel de bal. Quintullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintullanca passt de bal met de wreef. Vrancken geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Lysý passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kałuski de bal. Hardin begaat een overtreding. Hardin krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Turčan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turčan passt de bal in één keer door. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo haalt uit met een fantastische trap. Braeckman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - SMS Mielec 3:0

79e minuut.
Inworp. Parusel met de inworp. Tummolo geeft de bal voor. Quintullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintullanca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kałuski is nu in balbezit. Kałuski geeft de bal voor. Kapo kopt de bal weg. Waszkiewicz rent richting de bal. Waszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Parusel passt de bal met de wreef. Lysý is nu in balbezit. Havas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Havas krijgt een gele kaart. Lysý is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Quevedo neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - SMS Mielec 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS OKS 44%, SMS Mielec 56%.
KS OKS - SMS Mielec 4:0