Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burdasz Team KS.Naprzód Rydułtowy
LuisFigo Tactiek cichy3
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
59.6 gemiddelde waardering 54.8
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Speliers rent richting de bal. Sendoni onderschept slim de pass. Gülyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Chachuła verovert de bal door een tackle van achteren. Chachuła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burdasz Team - KS.Naprzód Rydułtowy 1:0

10e minuut.
Chachuła is nu in balbezit. Hristu is nu in balbezit. Chachuła verovert de bal door een tackle van achteren. Chachuła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burdasz Team - KS.Naprzód Rydułtowy 2:0

14e minuut.
Avdeyinko met een sublieme pass. Daar is Cornejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melgar probeert naar een medespeler te passen. Ivens is nu in balbezit. Ivens schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Yiğiter de bal. Ivens rent richting de bal. Ivens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Melgar geeft de bal voor. Pievano is nu in balbezit. Vîlcu begaat een overtreding. Vîlcu krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Wilches met een sublieme pass. Sendoni kopt de bal weg. Sağlamsoy is nu in balbezit. Sağlamsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Burdasz Team - KS.Naprzód Rydułtowy 3:0

31e minuut.
Pievano geeft de bal voor. Daar is Sağlamsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornejo is nu in balbezit. Sağlamsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Sağlamsoy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Pievano met een snelle inworp. Vîlcu geeft een lange en hoge pass. Ivens rent richting de bal. Ivens draait met de bal, schiet en ... Gavazzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burdasz Team - KS.Naprzód Rydułtowy 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burdasz Team 44%, KS.Naprzód Rydułtowy 56%.
Burdasz Team - KS.Naprzód Rydułtowy 3:1

50e minuut.
Pievano rent richting de bal. Pievano passt de bal met de wreef. Sendoni met een sublieme pass. Chachuła is nu in balbezit. Chachuła haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Yiğiter speelt de bal door. Sağlamsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlamsoy passt de bal in één keer door. Pievano rent richting de bal. Pievano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Melgar geeft een lange en hoge pass. Ivens rent richting de bal. Prieto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prieto krijgt een gele kaart. Ivens is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Romaniello komt het veld opgelopen. Ivens neemt de penalty, wat een uithaal! Gavazzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ivens rent richting de bal. Ivens haalt uit met een fantastische trap. Gavazzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Băşulescu komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Myllypuro rent richting de bal. Myllypuro geeft de bal voor. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlamsoy onderschept slim de pass. Sağlamsoy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wilches kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Melgar is nu in balbezit. Melgar passt de bal zonder na te denken. Vîlcu probeert naar een medespeler te passen. Ivens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivens schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burdasz Team 40%, KS.Naprzód Rydułtowy 60%.
Burdasz Team - KS.Naprzód Rydułtowy 3:1