Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R-K-S LUBLIN FC Mściwoje
kylo2 Tactiek batyskaff
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.7 gemiddelde waardering 59.2
very good Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen formidable


8e minuut.
Bora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andrieş is nu in balbezit. Andrieş passt de bal in één keer door. Predić rent richting de bal. Predić geeft de bal voor. Bamberek bokst de bal weg.

10e minuut.
Enxaqueca speelt de bal door. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora passt de bal in één keer door. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Konopka heeft problemen om de bal te vangen. Konopka met een sublieme pass. Bobkowski probeert de bal aan de voet te houden. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Pachel verovert de bal door een tackle van achteren. Konopka verovert de bal door een tackle van achteren. Konopka geeft de bal voor. Quiroz rent richting de bal. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pieczara geeft een lange en hoge pass. Quiroz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Fortunato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunato passt de bal zonder na te denken. Cadarso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadarso draait met de bal, schiet en ... Bamberek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R-K-S LUBLIN - FC Mściwoje 1:0

26e minuut.
Güçlütürk passt de bal zonder na te denken. Enxaqueca probeert naar een medespeler te passen. Bora met een sublieme pass. Quiroz controleert de bal met de borst. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. Bahamondes bokst de bal weg.

44e minuut.
Bobkowski speelt de bal door. Fortunato is nu in balbezit. Karolek begaat een overtreding. Karolek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R-K-S LUBLIN 51%, FC Mściwoje 49%.
R-K-S LUBLIN - FC Mściwoje 1:0

51e minuut.
Inworp. Bora met de inworp. Güçlütürk rent richting de bal. Moszek verovert de bal door een tackle van achteren. Pieczara geeft een hoge lob. Bahamondes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Hermosillo is nu in balbezit. Hermosillo probeert naar een medespeler te passen. Bobkowski speelt de bal door. Fortunato rent richting de bal. Fortunato haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Enxaqueca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pieczara geeft een hoge lob. Bahamondes probeert wanhopig de bal te grijpen. Quiroz rent richting de bal. Quiroz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
R-K-S LUBLIN - FC Mściwoje 1:1

61e minuut.
Scarlat met een sublieme pass. Gutschoven rent richting de bal. Gutschoven passt de bal zonder na te denken. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Moszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Moszek geeft een hoge lob. Cadarso is nu in balbezit. Cadarso draait met de bal, schiet en ... Bamberek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Andrieş onderschept slim de pass. Andrieş geeft de bal voor. Cadarso is nu in balbezit. Cadarso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R-K-S LUBLIN - FC Mściwoje 2:1

66e minuut.
Moszek verovert de bal door een tackle van achteren. Moszek geeft een lange en hoge pass. Fortunato kopt de bal weg. Cadarso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadarso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Quiroz rent richting de bal. Pieczara speelt de bal door. Bora is nu in balbezit. Bora geeft een lange en hoge pass. Quiroz springt en kopt de bal. Bahamondes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Gutschoven kopt de bal weg. Güçlütürk heeft problemen om de bal te vangen. Tymrowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Güçlütürk raakt geblesseerd tijdens het duel. Pieczara wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Gutschoven met de inworp. Bora heeft problemen om de bal te vangen. Bora geeft de bal voor. Quiroz springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R-K-S LUBLIN 51%, FC Mściwoje 49%.
R-K-S LUBLIN - FC Mściwoje 2:1