Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.042
  • Stadion: Nijoczaki Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14696
Nijoczaki KS Zoruchowo
nijovr2 Tactiek artur2
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 56.4
excellent Schieten very good
very good Passen very good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Klungelig pakt Stănică de bal. Rantidev is nu in balbezit. Rantidev passt de bal in één keer door. Arendt is nu in balbezit. Arendt geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gierejkiewicz met een sublieme pass. Sawa probeert naar een medespeler te passen. Pîrvulescu heeft problemen om de bal te vangen. Pîrvulescu geeft een hoge lob. Milanowski springt en kopt de bal. Arriaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Milanowski kopt de bal weg. Stănică heeft problemen om de bal te vangen. Khamis geeft de bal voor. Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanowski haalt uit met een fantastische trap. Arriaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Gierejkiewicz passt de bal met de wreef. Sawa geeft een lange en hoge pass. Milanowski is nu in balbezit. Milanowski haalt uit met een fantastische trap. Arriaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nijoczaki - KS Zoruchowo 1:0

34e minuut.
Fossaghi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sawa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juran met een sublieme pass. Milanowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nijoczaki - KS Zoruchowo 2:0

37e minuut.
Arendt met een sublieme pass. Niedzielan rent richting de bal. Niedzielan passt de bal zonder na te denken. Arendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Arendt geeft de bal voor. Godebski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Sawa is nu in balbezit. Sawa geeft een hoge lob. Milanowski is nu in balbezit. Milanowski draait met de bal, schiet en ... Arriaga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Fossaghi verovert de bal door een tackle van achteren. Fossaghi geeft de bal voor. Neemre probeert de bal met de borst te controleren. Graña rent richting de bal. Graña draait met de bal, schiet en ... Godebski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nijoczaki 38%, KS Zoruchowo 62%.
Nijoczaki - KS Zoruchowo 2:0

46e minuut.
Khamis passt de bal in één keer door. Modan is nu in balbezit. Modan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Milanowski de bal onder controle te krijgen. Arendt geeft een hoge lob. Godebski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Krsmanović probeert naar een medespeler te passen. Rantidev rent richting de bal. Rywczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rantidev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Niedzielan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Godebski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pîrvulescu heeft problemen om de bal te vangen. Graña is nu in balbezit. Graña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nijoczaki - KS Zoruchowo 2:1

53e minuut.
Neemre kopt de bal weg. Klungelig pakt Fossaghi de bal. Fossaghi probeert naar een medespeler te passen. Juran geeft een hoge lob. Rantidev maakt een snoekduik en kopt de bal. Godebski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Juran geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rantidev maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarte onderschept slim de pass. Milanowski rent richting de bal. Milanowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Gierejkiewicz passt de bal in één keer door. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică speelt de bal door. Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanowski draait met de bal, schiet en ... Arriaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Ugarte onderschept slim de pass. Ugarte geeft een lange en hoge pass. Khamis kopt de bal weg. Milanowski rent richting de bal. Milanowski schiet op doel. Arriaga bokst de bal weg.

64e minuut.
Ugarte geeft de bal voor. Conceição kopt de bal weg. Krsmanović rent richting de bal. Milanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Milanowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Inworp. Juran met een snelle inworp. Niedzielan geeft de bal voor. Graña rent richting de bal. Graña draait met de bal, schiet en ... Godebski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Graña probeert naar een medespeler te passen. Arendt rent richting de bal. Conceição schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Conceição krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Niedzielan draait met de bal, schiet en ... Rywczak kopt de bal weg. Graña met een sublieme pass. Rantidev is nu in balbezit. Rantidev schiet op doel. Godebski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nijoczaki 55%, KS Zoruchowo 45%.
Nijoczaki - KS Zoruchowo 2:1